IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как да носим ресни?

1 октомври 2015 09 29

Няколко стилни варианта за визията

Снимка: Nordstrom

Снимка: Nordstrom

Модният подиум поднася постоянно нови и нови тенденции, които често ни изненадват все повече с всеки сезон.

Успоредно с това обаче, наблюдаваме и властването на някои утвърдени класики, които се добавят към списъка на теченията, които не излизат лесно от модния свят.

Една от тези постоянно циркулиращи тенденции са ресните.

Виждаме ги под всякаква форма и интерпретация на креативните дизайнери, а усещането за свобода, което те внасят в силуета, трудно може да бъде пресъздадено по друг начин.

Тъй като с всяка тенденция е възможно да стават грешки, събрахме за вас стилни предложения, които лесно се комбинират с всеки индивидуален стил.

1. Пончо

Пончото с ресни е идеален начин да комбинираме 2 в 1. Плетивото е сред най-предпочитаните връхни дрехи за по-студените дни и лесно се съчетава както с деним, така и със строгите линии на официален панталон или пола. Ресните в краищата описват всяко едно движение на тялото, а на вас оставяме личния избор за цветовете и геометричните декорации.

2. Чанта с ресни

Аксесоарите винаги са били лесен начин да разнообразим визията си и да добавим по нещо от себе си. Цветните акценти вече не са достатъчни, затова залагаме смело на ресните. Особено подходящи са модели, върху които тенденцията за ресни е развита едновременно с дължина и плътност на всяка една лента. Бордото е добър вариант, тъй като лесно се комбинира с почти всички цветове.

3. Рокля с ресни

Вечерните излизания с приятели на бар, клуб или ресторант са добър повод да заложим на нещо една идея по-предизвикателно от ежедневните силуети. Именно поради тази причина, малката черна рокля, като вечна класика, се явява широко поле за изява на ресните. Можете да комбинирате със семпли обувки, тъй като сам по себе си ефектът на движение е достатъчен.

4. Ботуши

Тъй като в ежедневието трудно можем да си позволим толкова смело решение като рокля с ресни, предлагаме втори лесен вариант. Ако не искате да сменяте любимата си чанта, използвайте обувките, за да разнообразите визията. Високи ботуши с ресни ще ви превърнат в истинска звезда както в работата, така и на кафе с приятели.

5. Пола с ресни

Ако роклята с ресни ви се струва твърде дръзко решение или просто не искате да заменяте любимия си топ, заложете на пола. Това е практичен вариант, тъй като позволява да изберете сами как да завършите визията си в горната част.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари