IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какво не знаем за: Бела Хадид

14 октомври 2015 09 40

Интересни факти около сестрата на Джиджи

Снимка: Unconditional NO. 1

Снимка: Unconditional NO. 1

Бела Хадид не е ново лице за модната индустрия, но тепърва стартира своята кариера.

До момента тя е била рекламно лице на някои от най-големите марки, включително и последният ѝ проект за Victoria's Secret.

Дори и за момент да забравим за модела, тя ни напомня отново за себе си с някоя и друга разходка по модния подиум, независимо дали сама или със сестра си – Джиджи.

Но какво всъщност се крие зад красивото лице? Какъв е личният стил на Бела Хадид и какво всъщност знаем и не знаем за нея?

Отговорите на тези и други въпроси ще откриете тук.

1. Бела има дреха, която не може да спре да купува.

Интересно е за модела, че определено има мания към една конкретна дреха, от която купува различни модели непрестанно. Това е коженото яке, на което Бела не може да се насити.

2. Бела сама избира какво да облече всеки ден.

Моделът се събужда всеки ден и според настроението си определя какво ще облече. Всичко зависи от това как се събуди и емоционалното състояние, в което се намира.

3. В миналото Бела Хадид също е имала странен период на обличане.

Към момента виждаме Бела с безупречен избор на дрехи за всеки повод, но всеки крие в миналото си някоя и друга леко срамна история. „През целия си живот съм била доста независима със стила си и майка ми винаги е била много отстъпчива в това отношение. Когато бях малка си лакирах ноктите в черно и носех очна линия, и майка ми ми даваше да правя каквото искам, което всъщност оформи стила ми“, сподели Бела.

4. Бела има нестихваща любов към денима.

„Имам буквално 200 чифта дънки. Всеки път си казвам, че нямам никакви дънки и майка ми ми отговаря, че съм луда“, казва Бела.

5. Бела и Джиджи си разменят дрехи постоянно.

„Имам един колан, който Джиджи си иска обратно, но пък тя има четири от моите пуловери. Вчера носеше моя пуловер и ми се кара, че аз нося нейния колан! Не ми говори за колана си, ако ще ми носиш пуловера“, възмущава се Бела.

6. Има разлика между стила на обличане на Бела и Джиджи.

„Тя обича светли цветове... Тя би носила нещо, за което аз ще си помисля, че е луда. Но ѝ стои толкова добре, така че не ми пука. Аз обикновено се придържам към кожа и черно“, обясни моделът.

Джиджи и Бела Хадид, Снимка: Reuters

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари