IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ники Рийд пусна еколиния с чанти

16 октомври 2015 10 53

Чантите са в бохо стила на съпругата на Иън Сомърхолдър

Снимка: freedomofanimals.com

Снимка: freedomofanimals.com

Ники Рийд представи своята дебютна модна линия от чанти. Красивата актриса от „Здрач“ е създала екоколекция от любимия си дамски аксесоар в характерната за нея хипи стилистика.

Ники е една от знаменитостите в Холивуд с най-характерен личен стил. Рийд е омъжена за звездата от „Дневниците на вампира“ Иън Сомърхолдър и двамата са може би една от най-атрактивните двойки кръвопийци от екрана, но в същото време те са големи защитници на животните.

Ники е известна с хуманното си отношение към четириногите, а Иън от години работи в различни кампании за опазване на околната среда и застрашените животински видове, като си има своя организация.

Именно затова, чаровната брюнетка е създала чанти, изработени не от кожа, а от рециклирана пластмаса и органичен памук. Чрез своята марка тя се надява да разпространи посланието, че модата често е твърде жестока към животните.

Чантите на Ники иначе са много шик и са доста удобни за ежедневието, като също така стават и за червения килим, тъй като са в монохромни цветове.

Вижте линията с чанти на актрисата в галерията ни!

Ники и Иън се ожениха през пролетта; Снимка: gettyimages.com

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари