IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бляскави зимни празници

14 ноември 2015 08 30

Колекция Cruise на Jimmy Choo

Снимка: Jimmy Choo

Снимка: Jimmy Choo

С настъпването на зимните дни, малко по малко в мислите ни се прокрадва една идея за красиви зимни спортове и луксозни празнични моменти.

Обикновено винаги двете идеи са разграничени – ските и екстремните спускания по склоновете са за през деня, а празнуването оставяме за вечерта.

От Jimmy Choo обаче ни дават една различна перспектива и съчетават най-любимите асоциации за зимата с новите си предложения при аксесоарите.

Ските никога не са си отивали повече с лъскав клъч с пера и сребърни обувки на висок ток, а апреските се съчетават изключително добре с къси бели панталонки, малка чанта с верижка и сребърен топ.

Стопляме се на пистите с палто с косъм и никога не забравяме огненочервеното червило, поставено върху устните преди да излезем и да обуем сандалите на ток.

Луксозното и приятното се съчетават умело в рекламната кампания на Jimmy Choo към колекция Cruise 2016, а професионалният обектив на Стивън Клейн не изпуска нито един детайл.

Ако и вие не можете да си представите подобна симбиоза, задължително посетете галерията ни. Ще останете очаровани и вдъхновени за предстоящите зимни дни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари