IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Нов стил, но без пари

11 февруари 2016 12 40

Няколко трика с дрехи, които вече имате

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Пролетта е сезонът на промяната, което означава, че рано или късно всички ще минем през фазата да желаем да направим нещо ново със себе си.

И макар подобренията в стила да са нещо, което е обвързано със значително по-леките дрехи от тези, които носим през зимата, това невинаги означава, че трябва да спестим известно количество финанси, за да си го позволим.

Решението на въпроса? Използвайте това, което вече имате. Представяме ви няколко лесни трика, с които да разнообразите стила си без да изхарчите и стотинка за това.

Ето кои са те:

1. Носете чанта за рамо през тялото

Всяка жена притежава в гардероба си поне няколко модела чанти, които са пригодени за носене на рамо. Защо не разнообразите малко стила си и не направите прост експеримент? Вместо да носите аксесоара както обикновено, просто преметнете през тялото и оставете да пада свободно отпред. По този начин ще нанесете стилен акцент, който ще промени визията ви драстично.

2. Изпробвайте нова комбинация с цветове

Обикновено носите зелената си чанта със зелено палто или същия цвят обувки? Разчупете малко себе си и стила си като промените това – комбинирайте с ярки нюанси на червено, оранжево или всякакъв друг цвят освен този, който използвате обикновено.

3. Увийте пола върху рокля

Добавете допълнително интерес към визията си със специален акцент – увийте обикновена пола върху рокля. Така ще създадете ефект на наслояване и ще акцентирате върху женствените извивки на вашето тяло.

4. Добавете колан

За да подчертаете тялото си, има още един добър трик – поставете колан на кръста върху монохромен силует. Ако сте облечени целите в черно с елегантен панталон и блуза, колан със златна катарама ще е чудесен завършек за разнообразие в стила.

5. Нарежете краищата на дънките

Ако ви е омръзнал денимът и ви се иска да внесете малко по-ежедневен дух в силуета, можете да експериментирате с краищата. Съвсем леко раздърпайте крачолите в края им и ще получите красив акцент върху глезените. Подчертайте допълнително с обувки на висок ток.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари