IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бижута пролет-лято 2016: Louis Vuitton

30 март 2016 06 20

Модната къща и емблематичните цветя

Снимка: Louis Vuitton

Снимка: Louis Vuitton

Всички знаем за разпознаваемия почерк на Louis Vuitton – модната къща, която с творенията си превърна пътуването в истинска разходка из света на тенденциите.

Още от своето основаване, марката акцентира в продуктовата си линия на аксесоарите, които и до ден днешен носят гордо своя монограм и детайли.

И тъй като именно архивите са това, което откроява стила на всяка марка и дизайнер, от Louis Vuitton смело ги използват за новата си колекция бижута за пролет-лято 2016.

Емблематичното цвете от монограма е пресъздадено в разнообразие от бяло, розово и жълто злато с инкрустации от перли и скъпоценни камъни в меки тонове.

За първи път поставени върху пътнически чанти и куфари, цветните мотиви се модернизират за сезона в една меко казано блестяща визия.

Колекцията на модната къща се характеризира с разнообразие от часовници и ювелирни изделия, които за първи път са с изобразените цветя.

Преливащите се сиво сияние на седефа, медния оттенък на корналина и мраморната топлина на тигровото око, внасят сякаш допълнително измерение на деликатните бижута.

Можете да разгледате колекцията и процеса по създаването и оцветяването на всяко едно изделие в нашата галерия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари