IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Банските костюми на Кендъл и Кайли Дженър

13 юни 2016 08 20

Сестрите с нова колекция

Снимка: Topshop

Снимка: Topshop

Най-младите представителки на вече особено популярния клан Кардашян – Дженър представиха най-новата си модна колаборация с Topshop.

Линията от бански костюми варира в разнообразие от модели, както цели, така и в две половинки и е посветена на игривото, закачливо и много лятно настроение на съвременната градска жена от Калифорния.

Колекцията е своеобразно продължение на двете линии с дрехи, които след обявяване се разпродадоха буквално за секунди.

Кайли и Кендъл Дженър поставят имената си под формата на брандиране за един от най-важния компонент в летните месеци – банският костюм.

Феновете на двете вече успяха да получат визии от предложенията чрез личните профили на сестрите в Instagram, където те публикуваха многобройни снимки, а сега имаме достъп до официалните кадри на колекцията.

Спортният шик е основната концептуална линия, която се следва в новия проект. Цветната палитра се характеризира в дръзки и смели цветове и се разпростира върху поли, парео и всички останали компоненти, необходими за перфектната плажна визия.

Ефектите и детайлите преминават през леопардови шарки и принтове, за да стигнат до смели и провокативни кройки, метални отблясъци и заимстване на вдъхновение от люспите на риби.

Провокативните кадри на Кайли и Кендъл Дженър към новата им колекция бански костюми можете да разгледате в нашата галерия.


Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари