IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как да носим дънкова риза?

18 август 2016 12 20

Няколко добри съвета

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Търсите ли често нови начини, с които да носите любимата си дънкова риза и да разнообразите визията си?

Ние имаме всички нужни отговори на този въпрос и ги обобщихме в четири начина, с които да разнообразите класическия компонент.

Ще ви представим идея и с аксесоари, тъй като знаем, че това е най-лесният начин да трансформираме начина, по който изглеждаме.

Ето кои са любимите модерни начини да вдъхнем нов живот на дънковата риза.

1. Деним + деним

Носете дънковата си риза с дънкова пола в същия цвят. По този начин ще комбинирате едновременно официалния дрес код и практичността, без това да бъде за сметка на начина, по който изглеждате. Сходните нюанси ще направят комбинацията като цялостен комплект.

2. Бохемски стил

Лятото не е същото, ако не го почетем с макси пола в бохемски принтове. Ярките цветове и разнообразните графични принтове и форми се „стопират“ от класическата дънкова риза. По този начин ще внесете баланс в силуета и ще се радвате на практичността, идваща от фееричните материи.

3. Аксесоари

Най-добрият начин да вдъхнете нов живот на старата и любима дънкова риза е да добавите просто един открояващ се аксесоар. Не е необходимо да ви напомняме, че нищо не допълва синьото така, както червеното. Заложете на красив копринен шал на врата или дори на ръката като гривна.

4. Контраст

За да подчертаете играта си с денима, можете да съчетаете дънковата риза с дънки в различен нюанс. Контрастът между цвят и текстура е страхотен, а визията добива своя завършен вид с обувки или сандали на висок ток.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари