IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Моден хороскоп

31 август 2016 06 20

Какъв е стилът ви според зодията?

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Искаме или не, изборът ни за дрехи, стилът ни и дори изборът ни на аксесоари е определен от зодията.

Освен това, влиянието в индивидуалността е подчинено на асцендента и лунен знак.

Тъй като всички знаем колко точен може да бъде персоналният хороскоп, днес ще обърнем специално внимание на влиянието на знаците за модния ни стил и усет.

Ето какви са резултатите за всяка зодия.

Овен

Жените от зодия Овен са първите, които приемат модните идеи, без да им е нужно време да ги адаптират към собствения си стил. Те често се открояват в тълпата с красива рокля и възприемат улиците като моден подиум. Венера влияе на знака и определя крайностите при избора им на цветове. Обичат всички нюанси на червено, включително розово и бордо. Не обичат избледнели нюанси и винаги се спират на дрехи, които описват тялото им.

Телец

Жените, родени под знака Телец винаги избират най-доброто качество. Те не се влияят от последните тенденции, а по-скоро залагат на вечните класики. Телците избират прости кройки, но задължително с изразителни детайли – набрани джобове, нестандартни акценти и бродерии. Цветовете, които предпочитат, са основно тъмни, но се открива и разнообразие с розово. Аксесоарите са масивни, изработени от скъпоценни камъни, ако е възможно.

Близнаци

Те имат най-богатия гардероб от всички знаци. Влиянието на Меркурий засяга честите промени в настроението, които изразяват с различни дрехи. Модният възглед не се променя с годините, защото за тях това е една вечна игра с материи и цветове. Те купуват лесно дрехи и се отнасят небрежно към тях. Няма значение цветовата гама, важното е качеството, лекотата и практичността.

Рак

Представителите на зодия Рак са много крехки в ранните си години и несъзнателно се стремят да подчертават тялото си с дрехи. Силуетът често се определя като „пашкул“ заради плътното описване. Балансът внасят умело с любовта си към красивите и обемни шалове, обичат играта с камъните при бижутата. Любители са на спортно-елегантния стил и предпочитат дрехи от естествени материи, които са лесни за поддръжка. Залагат на романтични цветове и нежни палитри.

Лъв

Дамите от зодия Лъв притежават специален талант в селекцията на дрехи. Дори и обикновената жилетка стои невероятно и различно на представителите на зодията. Те са уникален знак, който ще инвестира в компоненти, едновременно с красив цвят и качествена изработка. Обичат ярки цветове, а деколтето и гърба често са подчертани. Лъвовете показват особен финес и вкус към модата, обичат златни бижута и никога не биха заложили на нещо евтино.

Дева

Девите се отнасят към модата много рационално. Обикновено избират много практични модели, които да отговарят за различни поводи. Девите са майстори на изкуството на комбинирането. Те могат да направят една и съща дреха да изглежда по различен начин всеки път. Тъй като са земен знак, Девите обръщат внимание на качеството на изработка и материала. В дрехите се откриват често различни елементи и джобове – нещо, което служи многофункционално. Всички цветове на дъгата подхождат на тази зодия, но сиво, пясък, кафявите нюанси и малките рисунки намират най-голямо приложение.

Везни

Представителите на Везните се открояват с много добър стил. Венера, властваща над знака, разпределя равномерно баланс между цвят и форма. Те знаят точно кога една тенденция вече не е на мода и кога да заложат на нещо в силуета си. Малките промени в дрехите настъпват при тях от време на време, но никога няма да ги видите в неподходящо за събитие облекло. Везните избират изискани цветове – пастелни, с цвят на скъпоценни камъни. Умеят да изглеждат привлекателни с минимални разходи и използването на аксесоари.

Скорпион

Модата е средство представителите на зодия Скорпион да подчертават сексапилните си форми. Агресивният им характер се отразява чрез дрехите в рокли с дълбоки деколтета и цепки. Влиянието на Плутон се изразява в способността да възобновяват стари неща и да им вдъхват нов живот. Избират естествени материи и материали, но със специална обработка.

Стрелец

Модата е социално явление и Стрелецът доказва това. Юпитер, властващ над знака, налага определени задължения в индивидуалния стил. За тези представители, да бъдат модерни е синоним на това, да бъдат приети в обществото. Обичат дебелите палта от естествена кожа през зимата, обемът е типичен за тях, изразен в А-линеен силует, широки жилетки, плетива и големи детайли. Обичат тъмни нюанси на червено, бордо и виолетово.

Козирог

Козирозите възприемат модата консервативно. Те са земен знак и структурата за тях е много важна – в силуета, в изработката и в плата. Любимите им кройки са тип „молив“, а дължината до коляното им е любима. Традиционните дрехи за жените са бизнес костюмите с пола. Цветната палитра се характеризира с тъмни нюанси на сивото, черно или синьо.

Водолей

За Водолеите, дрехите са възможност да изразят себе си и своята индивидуалност. Те са склонни да шокират и да избират дрехи в крещящи нюанси. Често носят унисекс пуловери, панталони и якета. Цветната палитра е сребриста, сива, седефена. Остават привърженици на един стил и много рядко биха го заменили.

Риби

Модата, на която се спират представителите на зодия Риби, е разнообразна. Те са в хармония със себе си и лесно могат да възприемат различни тенденции и течения. Купуват наведнъж няколко неща, за да могат да ги носят по-дълго. Индивидуалният им стил може да бъде определен като изискан, женствен и романтичен. Предпочитат тъмните тонове – синьо, виолетово, но и розово и зелено.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари