IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хайди Клум се клонира

1 ноември 2016 11 20

Моделът отново със страхотна идея за Хелоуин

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Хайди Клум бе придружена от цял отбор клонинги по време на парти за Хелоуин.

43-годишният модел, известен със своите винаги креативни и интересни костюми за празника, нае пет други жени, които гримира и облече като себе си. Идеята? Армия от Хайди Клум.

„Идеята дойде от това, че всички винаги ме питат: „Как се справяш с всичко? Как се справяш с всичко?“. Винаги си мисля: „Иска ми се да имам още няколко от мен, за да ми е много по-лесно“. Едната ще стои вкъщи, другата ще ходи на работа! Това е, което се случи! Днес съм шест пъти аз!“, сподели супермоделът.

Макар Хайди Клум да избегна големите количества грим върху лицето си тази година, процесът по създаване на нейния „костюм“ никак не е бил лесен.

„Взеха проба на лицето ми и след това на лицата на момичетата, а това беше много рисково, защото лицето ми трябваше да пасне върху техните, което беше много трудно“, разказа блондинката.

Старанието на Хайди Клум да впечатли всички на Хелоуин идва от желанието ѝ да „вдъхнови хората“ да експериментират с визиите си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари