IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

6 съвета как да се обличаме по-добре

10 ноември 2016 08 00

Няколко идеи, с които да бъдем още по-елегантни

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Когато всеки ден мислите нов и нов тоалет, с който да прекарате целия ден, не е рядко срещано усещането за липса на вдъхновение.

Ако в последно време просто си слагате нещо и към средата на деня просто губите самочувствие за външния си вид, идва време да помогнем с няколко съвета.

Спазването на следващите 6 трика ще внесе силна доза елегантност в деня и визията ви, а вие ще усетите разликата на момента.

Ето как да се обличате по-добре.

1. Винаги добавяйте трети елемент

Можете лесно да превърнете обикновената комбинация в дрехи в истински зашеметяващ силует само и единствено с добавянето на трети компонент. Изберете яке или масивен аксесоар и сте готови.

2. Обличайте се спрямо формите на тялото

Всяка една дреха може да стои страхотно, ако е съобразена с формите и индивидуалните специфики на нашето тяло. Разберете какво ви отива като кройки и се придържайте към тях.

3. Инвестирайте в качество

Добрата инвестиция е тази, която се изплаща с времето. За целта е добре да се стремите да попълвате гардероба с класически компоненти, които макар и една идея по-скъпи, ще ви бъдат верни за много повече време.

4. Ключови думи

Един лесен начин да планирате дрехите си е да използвате правилото на трите думи. Когато нямате вдъхновение, спомнете си кои са думите, които дефинират личния ви стил и подберете дрехите си спрямо тях.

5. Не чакайте до последната минута

Ако има нещо общо между всички модерни жени, то със сигурност е, че планират визията си от вечерта. По този начин не само сте подготвени, но и ще спестите много време, което можете да инвестирате в козметичен ритуал, например.

6. Запазете си визия за утре

Социалните мрежи са страхотно място, на което да откриете своето вдъхновение. Когато случайно ви попадне много красива комбинация от дрехи, запазете си я и си я припомнете в дните, в които просто не се сещате какво да облечете.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари

gfdgfd ( преди 7 години )
'Начи, няма да е лошо да научите значенията на думичките "визия" и "инвестиция". Ясно е, че читателките ви едва ли са с IQ над стайната температура, но на лошо ги учите.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар