IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Красив учител зарязва модния подиум, връща се при учениците

19 декември 2016 08 40

Пиетро Босели си иска преподаването

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Пиетро Босели, обявен за най-сексапилен учител, съобщи, че няма да се откаже от преподавателската си кариера и да я замени с модния подиум, пише Daily Mail.

28-годишният Босели води занятия по математика в University College London и се гордее с това, че е станал пример за модел с висок интелект.

Мъжът не възнамерява да пропуска уроци, за да участва във фотосесии.

„За мен не е важно колко дълго могат да продължат едни снимки, защото не бих ги заменил с час с учениците“, обяснил той пред The Independent.

Красавецът е роден в Неграр, Италия и освен по математиката, е вманиачен и по фитнеса. Той също така разкрива в социалната мрежа, че Арнолд Шварценегер, Оскар Уайлд и Ролинг Стоунс са сред идолите му.

Той е получил научна степен PhD в областта на машиностроенето. Преподавателят става известен благодарение на своите студенти, които публикуват негови снимки в социалните сайтове.

Страницата на Босели се следи от повече от 1,6 милиона души. През март стана ясно, че той е подписал договор с модна агенция Armani. Също така той вече е бил модел на марката, когато е бил едва на 7 години.

Снимка: Instagram

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари