Коледа е едва след няколко дни, а препълнените графици понякога ни лишават от така желаното време, в което на спокойствие да можем да почерпим вдъхновение за подаръци.

За други пък блъсканицата и безкрайното обикаляне по магазините се оказват мисия невъзможна, а целият този стрес – ненужен.

В случай, че все още не сте избрали перфектната изненада за любимата жена, събрахме на едно място топ 5 на най-желаните женски подаръци за Коледа.

С тях за няколко минути ще направите празника вълшебен и ще си гарантирате абсолютен успех.

1. Луксозни обеци

В случай, че искате едновременно да подарите нещо практично, но и луксозно, обеците са идеалният вариант. Те са изработени от блестящи диаманти, масивно злато и емайл, който носи допълнително блясък в ежедневието. Луксозните обеци са част от серията 18kt&Diamonds и са изработени във Виена.

2. Дамска чанта

Един от аксесоарите, без които не може никоя жена, е дамската чанта. Коледа е чудесен повод да зарадвате дама със стилен подарък, който гарантирано ще се хареса. Особено подходящ е модел от кадифе и кожа, който има закачлив надпис. Магнитното затваряне е практично удобство, а буквите тип LEGO ще внесат доза настроение в ежедневието.

3. Ски

Зимният сезон е истинско щастие за всички спортни и физически активни дами, които знаят как да се насладят на отпускащото каране на ски. За тях перфектен подарък са именно ски, които са с олекотена конструкция и спомагат за лесното управление. Розовият цвят в комбинация с оранжево са стилен и красив акцент – карайте ски със стил!

4. Кънки

В случай, че дамата, която искате да зарадвате не кара ски, може да ѝ дадете стимул да се запознае с друг зимен спорт – кънките на лед. Разбира се, всичко тръгва от правилната екипировка. Кънките са много леки, стабилни и подходящи както за напреднали, така и за начинаещи.

5. Рокля

Всяка дама би се зарадвала на красива и практична рокля. Моделът е подходящ както за ежедневието на по-строго официалните дами, така и на тези, които предпочитат спортно-елегантния дух.