IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Александра Шулман напуска британския Vogue

25 януари 2017 13 13

Главната редакторка оставя изданието след 25 години

Снимка: Vogue

Снимка: Vogue

Александра Шулман обяви, че се оттегля като главен редактор на британското издание на Vogue. Постът в Модната библия бе заеман от нея 25 години, а официалното напускане ще бъде през юни.

Александра Шулман постъпва в британското списание през 1988 година, а от 1992 година публикациите излизат под нейно ръководство.

След като завършва Журналистика в университета, Шулман започва своята кариера в списание „Over-21“, а в биографията ѝ присъства работа за Sunday Telegraph и GQ, където е главен редактор от 1990 до 1991 година.

„Алекс е най-дългогодишната и най-успешна редакторка на Vogue в 100-годишната история на изданието“, заяви Николас Колридж, управляващ директор на Conde Nast Britain.

Според източници, Александра Шулман е обмисляла това решение от миналата година, въпреки огромната ѝ привързаност към списанието.

„Беше трудно да реша да си тръгна, но 25 години са много време и съм изключително развълнувана, че ще очаквам с нетърпение различното бъдеще“, сподели главната редакторка на британския Vogue.

Наследникът на британското издание на „модната библия“ ще бъде обявен своевременно.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 7 години )
От снимката се вижда, че госпожата не иска да изглежда манипулирана: нито силен грим, нито маникюр, нито някаква специална прическа, не е със силикон, дрехата и е семпла. Всичко това е наистина хубаво. Изглежда добре. Моделиерите само използват хората, играят си с тях. И композиторите използват звуците, но не си играят с плача или със смеха на хората.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар