Около басейна вие искате да изглеждате уверена в себе си. Вие искате да се чувствате свободна и щастлива със своето тяло и начина, по който изглеждате, независимо дали плувате или сте около басейна.

Speedo знаят колко е важно да се чувствате удобно, когато плувате. Затова те анализират формата на тялото на над 5 400 жени, за да създадат бански костюми с най-добрата комбинация на комфорт и удобство на носене.

Тази колекция се нарича Speedo Sculpture. Селекция от банско облекло, създадена да оформя и изглажда Вашето тяло, да подчертава и контролира Вашите женствени извивки.

Независимо от размера и теглото Ви, Speedo Sculpture ще ви помогне да се чувствате уверени във и извън водата.

Благодарение на Speedo Sculpture вие получавате:

- Оформяне на цялото тяло за най-голямо удобство

- Високоразтеглива материя за свободно движение и оформяне

- Сигурни, регулируеми презрамки, създаващи перфектно удобство

- С материя XTRA LIFE LYCRA® банските издържат до 10 пъти повече

Speedo Sculpture не използва само банели, за да оформи Вашето тяло. Инженери от Speedo по създаване на материите за бански и дизайнери са комбинирали иновативни цялостно оформящи материи с интелигентни визуални детайли.

Те използват цветове, графики и надписи, за да създадат бански костюм, оформящ контурите на Вашето тяло, но в същото време изглежда и се усеща комфортен като втора кожа.

Цялата гама включва материята XTRA LIFE LYCRA®, която предлага всички качества на LYCRA® като удобство и разтегливост, но с повишена устойчивост към хлор за още по-дълъг живот.

Материята е устойчива на износване, така че запазва формата и удобството си. Ликрата също така прави материята невероятно комфортна. LYCRA® е запазена марка на Invista.