IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Този див, див Запад: Супермодели за празниците

16 август 2017 13 00

Какво ще видим скоро?

Снимка: Victoria`s Secret

Снимка: Victoria`s Secret

Супермоделите на Victoria`s Secret заминаха за Аспен, за да заснемат празничната рекламна кампания на марката и вече можем да се порадваме на кадри от снимачната площадка.

Благодарение на Жасмин Тукс, Сара Сампайо, Жозефин Скривер и други, които споделиха кадри в личните си профили в Instagram, можем да надникнем зад завесите и да отгатнем какво ще ни очаква при пълното представяне на проекта.

Има високи ботуши, богато инкрустирани комплекти бельо и дори симпатични кучета от породата „Хъски“, които да позират до красавиците.

Едно трябва да им се признае – независимо дали са на годишното ревю на марката или заснемат пореден каталог, красавиците умеят да споделят с феновете си новини и пикантни кадри в социалните мрежи.

Основната концептуална тема в проекта е Западът, който определено завладя модния подиум по време на Седмица на модата миналия сезон и напълно отговаря на логиката да се пренесе и в останалите колекции.

Дали тази тема ще се развие и по време на годишното ревю-спектакъл на марката, остава само да гадаем.

Докато получим отговор на този въпрос е най-добре да се вдъхновим от кадрите в нашата галерия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари