IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бела Хадид в арабския Vogue

19 август 2017 06 00

Красавицата разказва за палестинските си корени

Снимка: Vogue

Снимка: Vogue

Обявяването на септемврийските корици вече е факт, а очевидно сестрите Хадид доминират. До момента, Джиджи направи фотосесия за корейското издание на Vogue, а Бела се появи най-отпред на Vogue Arabia.

През месец март, Джиджи стана първия човек, който застана на корицата на арабското издание и предизвика скандал заради очакванията дебютът да бъде с местно лице. Въпреки реакциите, изданието залага този път на сестра ѝ за един от най-значимите броеве за годината.

Арабският вариант на легендарното издание започна да излиза отскоро, а красавицата освен, че участва в ефектна фотосесия, разказва и за палестинските си корени.

За разлика от своята сестра Джиджи, Бела се появи на корицата без хиджаб.

Септември 2017 идва с две корици – една на английски и една на арабски, на които виждаме Бела Хадид в последни модели на Fendi.

Красавицата позира пред обектива на модния дизайнер Карл Лагерфелд. Къде е скандалът? Както много хора знаят, Бела, както и сестра ѝ, е полупалестинка, а самата тя се определя като „горда мюсюлманка“, което оправда очакванията на много. Други, обаче, отново недоволни, предизвикаха огромна реакция и многобройни коментари срещу избора на арабското издание на Модната библия.

В Instagram критиците споделят мнението, че на корица на специално това издание трябва да бъдат арабски дами, тъй като „все пак се казва Vogue Arabia“. Други споделят притесненията си, че Бела Хадид се появява в списанието като „горда палестинка“, но не е проговорила за конфликтите.

Извън всички реакции по отношение на Бела Хадид трябва да признаем, че супермоделът изглежда страхотно, придържайки се към стилните строги линии на официалния дрескод.

Вижте Хадид в галерията ни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари