IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Нова глава в историята се пише с розово злато

7 октомври 2017 10 45

FreyWille дебютира нова колекция

Снимка: FreyWille

Снимка: FreyWille

„Poesie D'amour“. Звучно и красиво – като розова позлата в света на Арт Нуво. Австрийската компания за ръчно изработени бижута представи за първи път в своята история колекция в розова позлата. Тя е вдъхновена от славянския художник Алфонс Муха, считан за „майстора“ на Арт Нуво през 20-ти век.

Колекцията „Poesie D‘amour“ вплита в себе си различни аспекти на стила и напомня за скъпоценни камъни, като сапфир, емералд и розов кварц.

В създаването ѝ са използвани мотиви от творчеството на художника като паунови пера, присъстващи като декоративен елемент в много от картините и илюстрациите му. Пастелното излъчване на дизайна подчертава и изразява женствения аспект.

Розовата позлата от своя страна добавя модерно излъчване и нотка на завършеност, изграждайки съвършена рамка на чувствените форми. 24-каратовото розово злато присъства и в самия емайл, отново за първи път, за да придаде още лукс към тази изящна хармонична композиция. „Креативност – това е източникът на всичко, което правим.

Тя ни тласка да създаваме артистични творения, които вдъхновяват нашите клиенти и подчертават техния индивидуален стил.“ – Фридрих Вилле, СЕО

За дългогодишния си опит, повече от 30 години, от марката създават нови стандарти в емайлирането, дизайна на бижута и разпространението им по света.

Много от колекциите са вдъхновени от известни художници, а интерпретацията им е уникална. Други са плод на хуманистичната философия на бранда.

Всяка една колекция е различна, но между всички има един свързващ елемент: ентусиазъм за истинско изкуство.

Сърцето на всяко бижу на FREYWILLE е артистичният дизайн на емайла, който се изгражда многопластово и постепенно. Стотици стъпки и съвършена техника са необходими за създаването на деликатен и интензивен на цвят емайл.

Всяко бижу е ръчно изработено във Виена от ювелирни майстори, които съхраняват тайните на процеса, гарантирайки Ви уникалността и най-високото качество на бижутата.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари

... ( преди 6 години )
dasi priznaia 4e ne sum privurjenik na polu .... vuv vremeto se vijda menteto . predpo4itam ili istina , ili ni6to.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар