IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Новата Мис България предизвика полемика в социалните мрежи

20 ноември 2017 08 10

Тамара Георгиева бе коронясана през уикенда

Снимки: Хайлайф

Снимки: Хайлайф

Изборът на нова Мис България предизвика доста полемики в социалните мрежи. 24-годишната Тамара Георгиева бе коронясана през уикенда.

Блондинката е от София и се занимава с моден дизайн. Тя е завършила Художествената академия, а като своя мисия приема да помогне на деца в неравностойно положение.

„Вълнението беше много голямо. Дори не си спомням кой от близките ми се качи пръв на сцената при мен, но всички бяха много щастливи“, заяви тя след победата.

В социалните мрежи пък започнаха критики, на които не сме ставали свидетели може би от избора на Антония Петрова през 2009 г. Мнозина намекват, че няма как това да е нормален избор, други въобще се съмняват Тамара да е на 24 години. Според тях софиянката не притежава красотата, която е необходима, за да носиш короната на Мис България.

Зад нейния избор стои жури, в което се включиха и пет бивши носителки на короната – Наталия Гуркова, Елена Ангелова, Антония Петрова, Марина Войкова и Габриела Кирова.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари