IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Серина Уилямс на корица с дъщеря си

10 януари 2018 14 40

Тенисистката в първа фотосесия с детето

Снимка: Vogue

Снимка: Vogue

Целите на Серина Уилямс винаги са били високи – тя иска да направи 25 титли на „Големия шлем“, а към момента има 23.

Докато чака да се завърне на корта през януари, грандиозната поява след бременността се отложи за март. Шампионката по тенис претърпя няколко усложнения, след като роди първото си дете – Алексис Олимпия Оханян Джуниър, но самата тя споделя, че няма търпение да се завърне към спорта.

Като майка, Серина многократно се е притеснявала, че няма да бъде достатъчно добра и да се справи. Въпреки това, планира да предаде на дъщеря си силния си характер и борбеност.

„Жените понякога ги учат да не мечтаят много като мъжете. Радвам се, че имам дъщеря. Искам да я науча, че няма такова нещо като лимити“, споделя тя.

„Ако трябва да съм честна, има нещо много привлекателно в идеята да се преместя в Сан Франциско и просто да бъда майка“, споделя тя. Съпругът ѝ, Алексис Оханян, основател на Reddit, живее там и младото семейство точно си намери къща в Силициевата долина.

„Но все още не. Може би това е ясно без да се казва, но все пак трябва да се каже по ясен начин: Абсолютно искам още титли от Големия шлем. Наясно съм с резултатите, за съжаление. Знае се, че гледам към 25“.

Дуото майка-дъщеря застават на корицата на февруарския брой на Vogue, което прави малката Алексис Олимпия най-младата звезда на корица за всички времена.

Кадрите са дело на професионалния обектив на Марио Тестино и включват портрети както на тенисистката с дъщеря ѝ, така и на цялото семейство – майка, сестри и новият съпруг.

Всички кадри от фотосесията можете да разгледате в нашата галерия.


Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари