IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Моден провал: Звездите и роклите на Грами 2018

29 януари 2018 15 00

Кои звезди къде сбъркаха?

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Докато цяла година звездите от музикалния бранш чакат наградите „Грами“, ние цяла година чакаме да видим как точно ще се облекат те.

Макар цял екип стилисти да стои зад всяка една визия, грешките определено не са мит и меко казано понякога ни шокират.

След като разгледахме най-добре облечените звезди на наградите, сега е време да обърнем внимание и на тези, които може би трябва да си понаучат урока за догодина.

1. Карди Б

Певицата изненада феновете си с поява на червения килим на наградите „Грами“. Тя избра да се премени като принцеса в рокля на Mohammed Ashi, но за съжаление, не ѝ се получи точно така. Огромните ръкави тип „пеперуда“ и безброй многото къдри я превърнаха в принцеса, но по-скоро на тортите, отколкото на тийнейджърите.

2. Рита Ора

Откакто Анджелина Джоли се появи в дълга черна рокля с дълбока цепка, показваща изцяло един от двата крака, всички звезди се надпреварват да повторят визията. За съжаление, всичко е ефектно само първия път, а след осмия става досадно. Роклята на Ralph & Russo е прекрасна, но е твърде Анджелина Джоли, твърде „преди два сезона“.

3. Пинк

Лошото момиче на музикалната индустрия обича да демонстрира нестандартния си вкус, а изборът на рокля за „Грами“ 2018 не е далеч от това, което е самата тя. Шарена, дръзка, смела, роклята на Armani Prive генерално е красива, но някак си ни идва малко в повече с всичките многоцветни пера.

4. Хайди Клум

Супермоделът, която всяка година става кралица на Хелоуин, се появи в дълга черна рокля на Ashi Studio. Роклята може и да е черна, но това съвсем не значи, че не показва всички извивки по тялото на Клум. В действителност, моделът разходи почти голото си тяло с лек акцент от дантела.

5. Кеша

Може да се откажа от кънтрито, но то няма да излезе от мен. Това крещи визията на Кеша, която все едно всеки момент ще яхне някой бик, захапала стръкче трева в уста. Блестящите боти, синьото сако с бродерии и бялата риза далеч не са перфектен избор за червения килим на наградите „Грами“.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари