IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Съвети за успеха: Джоан Смолс

3 март 2018 09 00

Супермоделът на корица на Harper's Bazaar

Снимка: Harper`s Bazaar

Снимка: Harper`s Bazaar

Джоан Смолс отива в пустинята за специална фотосесия като лице на корицата на мартенския брой на арабското издание на Harper's Bazaar.

Позирайки пред обектива на професионалния фотограф Мариано Виванко, пуерториканската красавица носи косата си на половин кок и се въплъщава в ролята на истинска пустинна богиня.

Смолс позира в стилни изделия от последните колекции на големите модни къщи в истински слънчеви и златни кадри на фона на пустинните пясъци.

В мартенския брой супермоделът разкрива своите тайни за успех и началото на звездната си кариера.

Тя се мести в Ню Йорк през 2007 година, за да сбъдне мечтата си да стане модел и големият пробив идва три години след това.

След като се присъединява към агенцията IMG, тя получава ексклузивен ангажимент да дефилира за ревюто на Рикардо Тиши за пролет-лято 2010 на Givenchy.

От този момент нататък, тя се изгражда като едно от най-разпознаваемите лица в световен план.

„Предполагам, че успях да изградя кариера с това, че съм решителна и просто търся резултат, независимо от това какво изисква той“, споделя Джоан.

Относно най-добрия съвет, който може да даде, супермоделът казва: „Винаги се обграждай с хора, които вярват в теб така, както ти вярваш в себе си и са креативни и вдъхновяващи. Това е основната рецепта за успех“.

Всички кадри от екзотичната фотосесия за списанието можете да разгледате в нашата галерия.


Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари

.... ( преди 6 години )
ne poznavam jenata na snimkata , jelaia i uspehi .
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар