IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кой какво облече на наградите Billboard?

21 май 2018 11 40

Модни успехи и неуспехи

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Наградите Billboard за поредна година отбелязаха най-успешните в музикалната индустрия на пищна церемония.

Водещ на събитието, което се проведе в Лас Вегас, бе Кели Кларксън, която го откри с почит към жертвите на масовата стрелба в училище в Тексас.

Сред артистите, които имаха участия на сцената са Джон Леджънд, Кристина Агилера, Деми Ловато, Ед Шийран и Ариана Гранде.

Кендрик Ламар, Бруно Марс и Ед Шийран имаха по 15 номинации за различни категории, а Шийрън грабна приза за Топартист.

Какво обаче облякоха звездите за музикалните награди? Вижте сами:

1. Дженифър Лопес

Певицата отново демонстрира перфектна форма, този път в тоалет на Roberto Cavalli. Змийската кожа като основен принт е решен в бордо и макар обикновено да кара повечето жени да изглеждат кичави, на Дженифър Лопес някак ѝ отива.

2. Тейлър Суифт

Тейлър Суифт се появи на червения килим в дълга розова рокля с инкрустации на Atelier Versace. Типично в нейн стил, основната цел да изглежда като принцеса, е постигната. Високата цепка внася доза сексапил и женственост във визията ѝ.

3. Деми Ловато

Деми Ловато винаги се е старала да провокира, а тази година мисията е повече от изпълнена. На червения килим тя се появи в тоалет на Dior, който е изцяло в анималистичен принт. За разлика от Дженифър Лопес обаче, тоалетът наистина не е най-добрият възможен избор и кара певицата да изглежда така, сякаш наистина е прекалила с дивата страна.

4. Дуа Липа

Неон да искаш! Дуа Липа се появи на червения килим в искрящ тоалет в лилаво, дело на Alexandre Vauthier. Тоалетът сам по себе си е предостатъчен, особено като имаме предвид дълбокото деколте, минидължините и буфан ръкавите. Въпреки това Дуа Липа е решила да добави и дълго колие и обеци, с което наистина ни идва малко в повече.

5. Мила Кунис

Мила Кунис се появи с къса коса и бретон на червения килим, а изборът ѝ за тоалет бе повече от перфектен. Тя бе облечена от David Koma в къса пола с метални елементи и черна блуза с голо рамо. Асиметричните ефекти, допълнени от прическата, създават една модернистична визия, с която Мила Кунис определено се открои.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари