IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какъв е трикът на Кейт Мидълтън да не засенчва другите булки?

24 май 2018 08 00

Вижте как Херцогинята на Кеймбридж дава нов живот на старите си дрехи

2006 г. - Кейт на сватбата на дъщерята на Камила - Лора Паркър Боулс; Снимка: Reuters

2006 г. - Кейт на сватбата на дъщерята на Камила - Лора Паркър Боулс; Снимка: Reuters

Ако си мислите, че Кейт Мидълтън се беше изтупала в нов тоалет за сватбата на принц Хари и Мегън Маркъл – лъжете се. Херцогинята на Кеймбридж се появи с палтото на Александър Маккуин, което беше носила два пъти преди това.

Причината съпругата на принц Уилям да се появи с не особено впечатляваща, носена дреха на сватбата на годината, не е че тя няма време да си избере нов тоалет от грижи по трите си невръстни деца.

Оказва се, че Катрин е решила да носи стари тоалети на всички сватби, на които е поканена, само и само да не открадва вниманието от булката. Сменя само бижутата и аксесоарите си.

Кейт носи същото палто на кръщенето на принцеса Шарлот през 2015 г., което облече за сватбата на Хари и Меган; Снимка: Reuters


Кръщенето на принцеса Шарлот през 2015 г. Палтото ви е познато, нали? Снимка: Reuters

Кейти има и едно друго любимо палто, в малко по-тъмен цвят екрю, с което се появи на венчавката на Лора Паркър Боулс през 2006 година, а после извади от гардеробната си за втори път за сватбата на Зара Филипс и ръгбиста Майк Тиндъл през 2011 г.

Явно Кейт знае силата си да привлича интереса на медиите с дрехите си и затова, по кралски, гледа великодушно да не го прави, особено когато не е редно да се превръща в център на вниманието.

Тук Кейти и Уилям са на сватбата на Зара Филипс (племенница на принц Чарлз) и Майк Тиндал през 2011 г. Тя носи палто на марката Day Birger et Mikkelsen, което е носила и на сватбата на дъщерята на Камила; Снимка: Reuters

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари