IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Грим тенденциите, за които жените не трябва да се извиняват

11 август 2014 13 11

Топ 10

Кара Делевин; Снимка: сп.Vogue

Кара Делевин; Снимка: сп.Vogue

Жените обичат да се гримират и дори понякога избират своя тоалет според това какъв грим смятат да си сложат.

Факт е, че представителките на нежния пол, особено по-младите, които все още търсят личния си стил, обичат да експериментират с визията си. Разбира се, тенденциите в грима идват и си отиват, а това значи, че и жените опитват много неща, докато открият това, което им отива най-много.

Почти няма жена, която да не е минала през период, в който да е залагала на силния грим с устни, очертани с молив и зелени сенки за очи. Има много "спорни" грим тенденции, за които обаче дамите не трябва да се извиняват, защото следвайки ги те са открили това, което им стои най-много.

Ето и някои от тях:

1. Червено червило

Може би точно заради него Мерилин Монро е имала толкова много обожатели. Мъжете по принцип мразят да целуват жена, със силно оцветени устни, но не могат и да отрекат, че червеното червило е класика. Това е така, защото червените устни отиват на всички жени.

2. Изкуствени мигли

Стилът на Ким Кардашян е под голям въпрос, но никой не може да отрече, че миглите ѝ са номер едно, макар и фалшиви. Ако на една жена ѝ харесва да ходи с изкуствени мигли или с изкуствена коса, ако това я кара да се чувства по-красива и секси, то не трябва да я виним в измама!

3. Изкуствен тен

Всички знаем, че излагането на слънце е вредно и повишава риска от развитие на рак на кожата. Фалшивият тен е много по-безопасен и въпреки че оцветява в оранжево, все пак прави бялата като сирене кожа, доста по-привлекателна и фотогенична.

4. Дебели вежди

Новите модна икона Кара Делевин върна модата на плътните вежди и ни показа, че те всъщност са секси, по един наистина чудесен начин. Всеки, който не харесва дебелите вежди, трябва да преразгледа разбиранията си за красота.

5. Коректор

Съгласете се, че червените пъпки и тъмните петна не са по-добра алтернатива на коректора. Вярно е, че той обикновено си личи, но все пак крие нежеланите дефекти!

6. Артистичен маникюр

Тенденциите в маникюра се променят толкова бързо, че лакирането на ноктите вече си е вид изкуство. Защо да не използвате този творчески начин, за да изразите себе си?

Лорд; Снимка: сп.Harper's Bazaar

7. Тъмно червило

Певицата Лорд върна хеви-метъл тенденцията да се носи тъмно, почти черно червило. В крайна сметка за някои мъже тъмните устни изглеждат по-съблазнителни и страстни.  

8. Брокат

Ако искате да блестите, направете го. В крайна сметка брокатът е бил хит през 80-те години на диско епохата, а в момента ретро теченията в модата са актуални.

9. Тежък, опушен грим

Този грим е перфектен избор за нощното заведение, така че защо да не опитате? Само първо се научете как да го полагате, така че крайният резултат, наистина да си заслужава.

10. Силен руж

Силният руж на скулите е задължителен за всеки сценичен грим, но някак не изглежда добре в ежедневието. Ако обаче вие искате да имате по-румени бузи и по-изразени скули, това определено си е ваша работа! 

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )
тъмните червила никак не ми харесват
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар