IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Иновативните технологии в света на красотата

9 октомври 2014 11 49

Какви са новите процедури и какво представляват те?

Снимка: Persona

Снимка: Persona

Иновациите в света на красотата не спират да се развиват и да предлагат на жените по света многобройни възможности, с които да поддържат кожата си едновременно млада и свежа.

„Компромис между вечната младост и красивото остаряване “.

Това е мотото на всяка една жена и на естетичен център „Persona“, който отвори врати в София на 2 октомври 2014 с шумно парти. Салонът събира на едно място най-иновативните технологии в областта на естетиката и козметиката.

Първите гости, сред които Мая и Крум Савови, имаха удоволствието да се насладят на различни процедури напълно безплатно.

INTRACEUTICALS – процедура за по-млада и сияйна кожа на лицето. Безиглена мезотерапия, напълно безопасна и безболезнена. Хидратира в дълбочина, насища кожата с хиалуронова киселина и 18 природни съставки, които се борят с различните проблеми на кожата – сухота, дехидратация, акне, петна, бръчки, излишно омазняване. Терапията използва серуми с изключително малка молекула, създадени на базата на нанотехнологията. Благодарение на малката си молекула и кислород под хипербариково налягане, съставките на серумите проникват възможно най-дълбоко в кожата и я подмладяват отвътре. Нещо, което нито един крем не може да постигне.

Масаж на стъпалата, техника Ван Хо – Този масаж е доказано лечебен. Уникална техника, която влияе на всички органи в тялото, както и на над 72 000 енергийни зони в човешкото тяло. Ефектът от него е релаксиращ, тонизиращ и лечебен. Повлиява положително на мигрена, главоболие, болки в стомаха и гърба.

HYDRAFACIAL – процедури за чиста и здрава кожа. Само за 30 минути, апаратът ексфолира, екстрадира черните точки и комедоните, хидратира кожата ви в дълбочина. Без болка, без дискомфорт или зачервявания. Той помага за лечението на акнето и заличава следите на времето по лицето. Процедурите с апарата са комплексна грижа за по-чиста и по-здрава кожа на лицето и тялото.

ICOONE – апарат за извайване на тялото. Премахва целулит и мастни натрупвания по ханша, корема, краката, дори и по вътрешността на бедрата. Този апарат съчетава както козметични процедури, така и медицински. Той е единственият на пазара, който разполага с програми за бременни жени – за премахване на целулит и отоци по тялото. Апаратът има и специална програма за спортисти.

SHARPLIGHT – космическият кораб за фотоепилация и фотоподмладяване. Той е единственият апарат, който има три технологии за подмладяване – това са три типа на вълни „RF“, „IR“ и фото IPL. С него можем да влияем на всички нива на кожата. Апаратът е израелска разработка и е първият и единствен такъв апарат в България – безболезнен и безвреден заместител на пластичната хирургия. Премахва космите по тялото – по краката, подмишниците, бикини зоната, гърдите и гърба при мъжете.

ПРОЦЕДУРИ С THALION – включват процедури с морска кал, екстракти от водорасли, алго-маски за тяло. Ексфолиация, подхранване и хидратация за тяло.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари