IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Продукти за перфектни вежди

23 януари 2015 07 27

Кои са те и как се използват правилно?

Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Красивите вежди винаги са плод на много време, постоянство и усилия. За да постигнете ефекта, който търсите, ще се наложи да преминете през няколко основни етапа.

Да откриете най-добрата и съответстваща на лицето ви форма, да оформите така, както искате и да поддържате резултата.

Всяка една от тези стъпки е сама по себе си изключително трудна. Тъй като не всички сме родени с перфектни, плътни и тъмни вежди, се налага да „допълваме“ сами това, което нямаме.

Обикновено това се случва с различни продукти, които имат съвсем различни начини на прилагане и използване.

Обобщаваме най-важните изделия на козметиката за вежди и как точно да създадете мечтаните вежди с тях.

1. Пудра

Пудрите са много добър вариант, тъй като подчертават веждите по един естествен и мек начин. Поставянето му не изисква кой знае какви умения, особено ако сте свикнали с нанасянето на сенки за очи – принципът е същият.

Използвайте триъгълен апликатор или четка и следвайте линията на веждите. Нанасяйте от пудрата с къси движения и следете да не излезете от естествения контур.

2. Молив

Моливите за вежди са добър избор, когато ги използвате за да зададете съвсем различна или липсваща форма. Точността при нанасяне на молив е много важна, тъй като и най-малката грешка може да ви коства започване отначало.

Основният проблем с моливите за вежди е, че много голяма част нанасят твърде голямо количество, което далеч не е необходимо.

3. Гел за вежди

Този тип продукти са много полезни и удобни както за дамите, които обичат гримовете, така и за тези, които са по-скоро фенове на естествената красота. Тъй като няма цвят, гелът е лесен за нанасяне. И да излезете от контура на веждите – не е фатално. Основната му роля е да фиксира правилната форма, като не позволява да се „разрошват“ косъмчетата.

4. Сенки

Въпреки, че са значително по-временни като мярка, сенките са най-добрият избор, ако имате възможност да ги нанасяте всеки ден. Дълготрайността на сенките за вежди е заменена от младежкия и свеж вид, който дават на лицето.

Нанасяйте основно с триъгълна четка и попълвайте по контура. Ако излезете, премахването на „грешката“ е много по-лесно, отколкото с молив.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари