IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как да превключим от ежедневна към парти визия?

24 февруари 2015 13 15

Бързи трикове за малко време

Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Често се получава така, че непланираните неща се оказват най-красивите спомени. Точно след дълъг и труден работен ден изникват предложения от приятели и познати, жадуващи за разнообразие.

Имаме малко време да решим дали да рискуваме и още по-малко време да се оправим.

Тъй като не правим компромис с добрия си външен вид, потърсихме лесните и бързи начини да преобразим ежедневния си грим във вечерен и да си оставим възможност за селекция на най-подходящ тоалет.

Ето как да преобразите грима си и да изглеждате невероятно докато създавате спомени за цял живот.

1. Основата

След като сутринта сте нанесли основа за грим и след това фон дьо тен, единственото, което трябва да направите е да поставите още един пласт фон дьо тен или BB крем. След тази комбинация гримът ви няма шанс да се размие или разтече и сте готови да продължите с гримирането.

2. Очи

Ако през ежедневието си се придържате единствено към спирала, можете да превърнете визията във вечерна с нанасянето на очна линия. Ако искате да създадете опушен грим, нанесете и съответните сенки, като заложите на перлен нюанс под веждите и тъмен във външните краища.

За да завършите визията, използвайте спирала за мигли. Целта е да се повдигнат обратно косъмчетата и да се премахне евентуалното попадане на други продукти.

3. Устни

Бързо минаване с балсама за устни ще ги направи меки и пухкави. Завършете с прозрачен или цветен гланц. Ако искате дълготрайност, използвайте молив и след това червило. След първия пласт червило стиснете между устните салфетка, която да задържи пигмента по-дълго.

4. Скули

Върху готовата основа нанесете съвсем малко и бързо руж. Той ще върне свежестта ви и ще оформи с меки линии лицето.

5. Спрей

За да фиксирате готовата визия за по-дълго време, използвайте спрей за грим. По този начин ще запазите продуктите точно на мястото, на което сте ги поставили.

6. Парфюм

Няма нищо по-омагьосващо в една жена от нейния ароматен почерк. Независимо дали сутринта сте използвали любимия си парфюм, със сигурност до вечерта ще има нужда да повторите. Впръскайте в зоните, в които има пулс – по този начин ароматът ще се отделя много по-силно.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )
След което гримът се напуква като древните фрески и ви създава ,,незабравими спомени,,:))))
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар