IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Подходящи лакове за бели сандали

28 април 2015 05 15

На какви цветове да заложим при педикюра?

Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Дългоочакваните топли дни вече официално са тук и със сигурност нямаме търпение да „разходим“ любимите си бели сандали.

Отворените модели, независимо дали са с висок ток или равна подметка, дават чудесно поле за изява на въображението ни.

Красивият педикюр се превръща в също толкова важен аксесоар, колкото и самите обувки. Белият цвят по принцип се използва често като основа при дрехите, върху която се открояват различните нюанси.

Сред разнообразието от палитри при лаковете за нокти селектирахме най-подходящия избор, с който да допълните любимия модел бели сандали.

Златно

Контрастът между златно и бяло е изключително ефектен. Тенденцията за метални отблясъци за пролет-лято 2015 обхвана както дрехите, така и козметичните ни продукти – още един повод да се спрем на дръзкия нюанс лак за нокти. Добра идея за превръщане на педикюра като аксесоар е да съчетаете и със златна гривна или бижута, например.

Сребърно

Подобно на златните отблясъци, сребърните също си отиват и стоят много красиво с белия цвят. Въпреки, че не са толкова контрастни, този тип метални цветове по-скоро допълват цялостната визия на красивите крака.

Брокатени частици

Експериментирайте смело с цветни брокатени частици върху своя педикюр. Поставете основа в телесен цвят отгоре посипете или с бронзови пигменти или с топчета в ярки, дори неонови нюанси. По този начин ще впечатлите околните, които няма как да не забележат вашите крака.

Розово с перлен отблясък

Розовото е добър цвят, който създава усещането за романтично вдъхновение и кукленска красота. Не се колебайте да се спрете на предложения, даващи перлен блясък в златно, например.

Синьо

Синият неон е добър избор за педикюр, който се явява като комплимент на белите сандали. Важното тук е да не залагате на пастелни нюанси, тъй като те могат да внесат по-скоро мрачна и бледа цялостна визия. Смело посегнете към лаковете с различни частици, за да добавите още една идея блясък.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари