IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Сенки според цвета на очите

28 август 2015 05 00

Какво е най-доброто за различните типове?

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

С годините всички намират грима и техниката, която най-много им отива. Обикновено и често за съжаление, пътят към правилните изводи никога не е лесен.

Откриваме личните си изводи след принципа „проба-грешка“ и някоя и друга снимка от миналото.

За да избегнем неприятните изненади и заблуди, винаги е препоръчително да обмислим дали дадена тенденция ни отива, защото в противен случай няма смисъл да се възползваме от нея, дори и всички да го правят.

Представяме ви развенчаването на един от най-големите митове в козметичната индустрия – сенките.

Вижте на какви цветове трябва да се спрете, в зависимост от естественото оцветяване на вашите очи.

1. Кафяви очи

Ако имате кафяви очи, на практика сте едни от най-големите късметлийки. Почти всякакви нюанси отиват на такива очи. Ако сте със светло-кафяви, изберете златни или бронзови пигменти. Тъмно-кафявите очи се подчертават с шоколадови сенки.

2. Сини очи

Ледено-сините очи си отиват най-много с подобни, студени нюанси. Такива са сребърното и дори пастелно розово, като можете да си позволите да ги нанесете по целия клепач. Добър избор за вас са и сивите тонове, като е препоръчително да използвате винаги и спирала за мигли.

3. Зелени очи

Най-красивият цвят за зелените очи е лилавото, като е най-добре то да бъде използвано при опушен грим. Ако искате нещо по-леко и меко, кораловите или дори оранжевите пигменти стоят красиво.

4. Сиви

В случай, че сте от дамите със сиви очи, придържайте се към златно-кафявата гама от цветната палитра. За вечерни събития можете да си позволите силен, опушен грим с метални отблясъци.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари