IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ах, тези устни!

29 ноември 2015 10 00

Няколко стъпки за перфектни резултати

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Коя жена не заслужава да изглежда зашеметяващо? Когато отнасяме добрия външен вид към козметиката, няма как да не споменем перфектните устни.

Те са тази част от лицето, която за секунди може да претърпи метаморфоза и да се превърне в съблазнителен акцент.

Разбира се, добрият ефект иска задължително професионална тактика.

Именно поради тази причина селектирахме за вас задължителните правила на червилата, които по никакъв начин не могат да бъдат пренебрегнати.

Ето кои са те:

Използвайте основа

Винаги нанасяйте един пласт основа преди червилото. Това ще подчертае нюансите на козметичния продукт и ще осигури дълготрайност. В случай, че нямате подръка основа, използвайте фон дьо тен-а си.

Правилен цвят

Откриването на правилния цвят е много важен елемент. Всеки един нюанс стои по различен начин на типовете коса-очи-кожа и заради това е добре да пробвате и да имате повече от един вариант. По-светлите пигменти на червено отиват на по-топли тонове кожа. От друга страна, розовите и наситени червени червила са страхотни на бяло лице.

Семпъл грим

Една от най-сигурните и успешни тактики е да заложите на акцент само върху една част от лицето. Ако сте решили да впечатлявате с подчертани устни, то оставете силните сенки за някой друг път. По този начин ще постигнете баланс и ще избегнете евентуални грешки.

Избягвайте блясък

Брокатите и твърде блестящите частици могат да изглеждат евтино. Придържайте се към червила с кремообразен завършек. Ефектът на отразяване на светлината трябва да идва от добра хидратация.

Ексфолиация

Първото важно правило на червилата е ексфолиацията на устните. Третирайте устните така, както спазвате стриктен режим за лицето. Използвайте специален продукт, който да почисти и омекоти кожата в тази област. Задължително хидратирайте след това и повтаряйте процедурата всекидневно.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари