IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Актрисата Елена Петрова се разкрасява с козметика от бъдещето

7 декември 2015 12 00

Революционна козметична терапия, алтернатива на инжекционните процедури

Снимка: Хайлайф

Снимка: Хайлайф

В клиниката по естетична медицина Jewel Skin се състоя ексклузивната премиера на първата в света 3D козметична маска, която скулптира и повдига овала на лицето, като е ефективна алтернатива на инжекционните процедури за подмладяване.

Seconde Peau (или в превод от френски „втора кожа“) е най-новият революционен продукт на френската козметична компания Biologique Recherche.

Актрисата Елена Петрова е първата дама в България, която се възползва от персоналната програма Haute Couture на марката. Козметичната програма се изготвя в зависимост от специфичните потребности на кожата. Индивидуалната процедура включва специално създаване на формули на продукти и терапии в продължение на 2 или 7 месеца.

„Мечтата и желанието на съвременната жена е да направи всичко възможно да заличи годините, така че да е невъзможно да се отгатне възрастта ѝ. Всички жени искаме да бъдем завинаги млади и да изглеждаме свежи и красиви. Лично аз не съм привърженик на пластичната хирургия. Затова бях много впечатлена, когато разбрах, че от марката са разработили революционни козметични терапии, козметична алтернатива на инжекционните процедури.“, сподели Елена Петрова.

Продуктът представлява лифтинг и регенерираща маска от нанофибри, съставена от 80% хиалуронова киселина. Предназначена е за състояния на кожата, белязани от годините или след акне, естетични медицински процедури, лазер и други.

Резултатите са свързани с намаляване на дълбоките бръчки, повдигане и изглаждане чертите на лицето. Курсът от процедури с маската ускорява и подобрява процесите на зарастване, заличава белези от акне и пигментации. Възстановява и регенерира тъканите на кожата, увеличава сцеплението на кожата, нейната твърдост и плътност, ускорява клетъчното обновяване.

Козметичната терапия възстановява и регенерира епидермиса, прави текстурата на кожата по-гладка и озарява тена. Официалният представител на Biologique Recherche ще предостави 5% от цената на всеки продаден продукт за домашна грижа през месец декември на SOS Детски селища.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари