IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как да сгъстим тънки вежди?

2 април 2016 12 30

Лесен начин да се сдобием с плътност и гъстота

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Когато тенденцията за плътни вежди превзе модния подиум и на практика наложи Кара Делевин в индустрията с неподражаемия ѝ външен вид, бяхме малко скептични.

Това е поради простата причина, че този тип тенденции варира в двете си крайности. Не беше кой знае колко отдавна моментът, в който ни се наложи като модерно да изтъним веждите си, а мигновеното преобразяване никак не е лесно.

Дори и да не е свързано с тенденции и сляпото им следване, често ни се случва да се увлечем една идея повече с пинцетата и да отстраним малко повече косъмчета от предвиденото.

Независимо по коя от двете причини искате да уплътните веждите и да ги сгъстите, представяме няколко естествени и лесни трика, с които да направите това не просто бързо, но и сигурно и красиво.

Алое вера

Нанесете екстракт от алое вера хоризонтално по линията на веждите. Оставете да изсъхне за десет до петнадесет минути и след това изплакнете с хладка вода. Включете тази терапия два пъти седмично в козметичния си режим и повтаряйте няколко седмици. Това е един от най-ефективните естествени начини да сгъстите веждите.

Кокосово масло

Известно със своите ползи за здравето и външния вид, кокосовото масло е популярно със съдържанието си в различни терапии за растеж на косата. Масажирайте с кокосово масло веждите всяка вечер преди лягане. До две седмици ще забележите как веждите ви стават по-плътни, а косъмчетата – по-блестящи.

Сок от лук

Може би ви се струва неприятно да поставяте течност с толкова силна миризма на веждите, но ако искате плътни и гъсти вежди за кратко време, ще се наложи. Потопете памучен тампон и нанесете равномерно. Изчакайте да изсъхне за няколко минути и изплакнете с хладка вода. Ако искате да се отървете по-бързо от миризмата, почистете с розова вода.

Мляко

Ако има нещо, което доказано работи много добре в процеса на растеж на веждите, то това е млякото. Затоплете малко количество и оставете да изстине. Потопете малък памучен тампон и с негова помощ нанесете върху веждите. Оставете да изсъхне и след това измийте със студена вода. Повтаряйте същата стъпка на всеки два часа и ще забележите драстична промяна за пет дни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари