IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Грим с кристали

14 април 2016 13 55

Как да го направим?

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Ако има тенденция, за която жените могат да се закълнат, че знаят, тя със сигурност съдържа кристали.

За дамите, които със сигурност обичат да добавят по нещо блестящо в своята визия и да намират начин да имплементират подобни елементи както в грима, така и в ноктите, тази тенденция е изключително добра.

Кристалният грим, който многократно видяхме да се налага на световните модни подиуми, вече е сред всички класации за нещата, които да не пропускаме.

Представяме ви практични съвети за това, как да пренесете тенденцията от подиума в ежедневието и дори и без кристали, да добиете блестящия ефект.

1. Опушен грим

Направете класическия опушен грим на очите, но вместо да преливате черните сенки за очи, вземете малко количество сиво и синьо, за да заложите на различна цветна комбинация.

2. Блясък на скулите

След като сте нанесли ружа върху скулите, вземете малко кристали и ги поставете върху козметичния продукт. Много внимавайте с количеството на камъчетата, за да не минете границата на красивото.

3. Кристални устни

Актуалните дизайнери и модни къщи заложиха на кристали върху устните. За да се сдобиете с тази визия, нанесете тъмно червило и отгоре поставете кристалите. Препоръчваме да се спирате на тази техника само вечер, защото през деня може и да е твърде много.

4. Кристални очи

Преди да нанесете грим, почистете лицето с подходящ продукт и подсушете. Вземете достатъчно количество крем за лице и нанесете върху лицето. Върху основата за лице, равномерно поставете фон дьо тена. Подчертайте погледа с черна очна линия и вземете малко блестящ брокат, който с потупване да остави следи върху клепачите. Желателно е да комбинирате с естествени нюд нюанси за червило, за да акцентирате върху очите.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари

magnit ( преди 8 години )
Zle e i niama nishto obshto sas snimkta ot prezentaciata na statiata
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар