IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

95-килограмова красавица е финалистка за „Мис Перу“

21 април 2016 13 50

За първи път момиче с такива размери се бори за короната

Снимка: Daily Mail

Снимка: Daily Mail

95-килограмовата Мирела Пас Бейлон стана финалистка на конкурса „Мис Перу“.

Момичето е първото с подобна фигура в размер plus-size в историята на конкурса, която стигна до етап на избор на победител, пише The Daily Mail.

19-годишната Мирела стана една от 10-те перуанки, които получиха шанс да се борят за короната. Финалистките се избират от 30 представителки на нежния пол.

„Благодаря. Не можете да си представите какво означава това за мен да имам такава възможност“, сподели развълнувано перуанката на журито и зрителите, че е попаднала на финала.

Първоначално Бейлон тежала 115 кг, но успяла да свали 20 от тях преди състезанието по медицински показания. За това й трябвали около три месеца. По-рано Мирела изрази надежда, че може да стигне до финала, тъй като е на диета и активно спортува.

Момичето учи в университет за архитектура. Тя разказа, че първокурсниците я дразнят, заради външния ѝ вид, наричат я свиня и й се подиграват.

„Мис Перу“ ще бъде избрана към края на април. Победителката ще представи страната в конкурса „Мис Вселена“.



Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари

няма ( преди 7 години )
Хубаво е момичето, какво, трябва да се вмъква в някакви рамки ли, че да е красива? Супер е, нека вече и тези момичета ги забележат.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар