IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как звездите ваят телата си

30 април 2016 13 45

Певици споделиха тренировките и в социалните мрежи

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Бритни Спиърс

Бритни Спиърс упорито се грижи за своята фигура.

Не е тайна, че за нея не е толкова важно музикалното звучене, колкото танцовите успехи.

Все пак хореографията винаги е била нейната силна страна.

Съвсем скоро 34-годишната звезда публикува фотографии в Instagram с крака, покрити със синини.

Тя обясни тогава, че хематомите са вследствие на усилени тренировки.

Майли Сайръс

23-годишната Майли Сайръс е сериозен последовател на йогата. Звездата от телевизионния сериал „Хана Монтана“ се радва на хубава фигура и я споделя в социалния сайт.

Бионсе

До бременността си Бионсе си призна, че не спортувала много. По-точно тя не е имала и нужда след многочасовите репетиции за знаменитите ѝ танцови номера. Може да се каже, че те са достатъчна подготовка и напълно заместват фитнес упражненията. След като роди бебето си, звездата временно остави настрана концертите и разбра, че не може да избяга този път от спортната зала. Във фитнеса бяга на пътека, занимава се и с кикбокс, и с танци. Всеки ден става в пет часа сутринта за четиричасов фитнес маратон и така само за няколко месеца възвърна предишната си форма.

Никол Шерцингер

Неотдавна стана ясно, че бившата вокалистка на Pussycat Dolls – Никол Шерцингер, ще се снима в римейк на „Мръсни танци“. 37-годишната красавица, която е и половинка на нашия тенисист Григор Димитров, вече започна подготовката за хореографията на филма.

 

Шакира

Колумбийската певица Шакира роди през януари миналата година втория си син от футболиста Жерар Пике. Въпреки това тя има перфектна фигура. 39-годишната звезда, освен с танци, я поддържа и като играе тенис. Стана ясно, че и обучава по-големия си син как да държи ракетата.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари