IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Плаж, море, маникюр – как да лакирате ноктите си през лятото

7 май 2024 08 30

Няколко дизайна, които ще ви настроят за ваканция

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Летните маникюри често са по-ярки и по-смели, напълно олицетворявайки горещите температури на сезона. Въпреки че обичаме неоновите визии на ноктите, горещо розовите френски връхчета и тенденцията за ноктопластика с блясък, ние също така сме големи фенове на всички нюанси на синьото през лятото. Независимо дали се носят като едноцветно покритие на нокътя, или са съчетани с интересен дизайн, те излъчват освежаваща плажна атмосфера, която е перфектна за лятото.

Макар времето навън все още да не предвещава обличането на бански и бягането по топлия пясък, това не ни пречи да помислим какво точно да включим в лятната си визия тази година. От една страна мрачните дни ни потискат и ни карат да се чудим дали въобще ще имаме слънце този сезон, но от друга, ни дават възможност да изготвим подробен списък на тенденциите в модата и красотата, от които да опитаме.

Как да лакирате ноктите си за плажа

1. Сини завъртулки

Аквамаринът е един от любимите ни нюанси на синьото, а съчетанието му с винтидж завъртулките, познати ни от 90-те години придава на ноктите още повече красота и елегантност. Тъй като през последните години наблюдаваме възраждането на тенденции от миналото, сега е перфектното време да опитате нещо ново, връщайки се назад към десетилетия, в които дори може да не сте живели. Излезте от зоната си на комфорт и рискувайте, защото понякога подобни крачки създават най-добрите резултати.

2. Кобалтов корал

Тази абстрактно синьо-бяла гама ни кара да мислим за корали, море и спокойствие. Това е забавен поглед върху плажната визия на ноктите, но определено ще изисква стабилна ръка, за да се пресъздаде. Ако се опитате да си направите маникюра сами, използвайте тъмносин лак за покриване на целия нокът, а след това с бял цвят нарисувайте различни форми на коралите от Големия бариерен риф.

3. Тюркоазен елегант

За дръзка визия на ноктите, която е донякъде минималистична, изберете дизайн с извити детайли в ярко, блестящо синьо-зелено. Съчетано с чистата, неутрална основа, цветът на морето изпъква още повече и привлича вниманието към себе си. Тюркоазът е чудесно решение за всеки, който не обича класическите нюанси, но иска отново да бъде в крак със синята мода по ноктите.

4. Слънце и пясък

Тази блестяща комбинация в синьо, златисто и бяло е перфектна за лятото. Един поглед към нея и започваме да мечтаем за дълги слънчеви дни, прекарани с пръсти в топлия пясък, а пред нас се простират кристално чисти сини води.

Японски гел маникюр – техниката, която да опитате през лятото

Нокти на русалка – сред тенденциите за летен маникюр

Ленени нокти – минималистичният маникюр за лятото

5. Френски тюркоаз

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ??????♥ (@pop_polished)

Още една идея в тюркоазен цвят, но този път в съчетание с класическия френски маникюр. Цветът е един от емблематичните за плажните дни, а когато добавите метално покритие, издигате дизайн на следващото ниво. Освен това френският дизайн никога няма да излезе от мода, така че ви гарантираме, че този маникюр е най-сигурният ви залог за лятото.

За още тенденции в маникюра и красотата, последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари