IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ленени нокти - минималистичният маникюр за лятото

25 май 2023 10 30

Какво представлява новата тенденция

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Основни неща в гардероба, като добре вталени дънки или чифт бели маратонки, стоят високо в списъка с артикули, които трябва да притежавате. Докато те изглеждат по различен начин в стила на всеки от нас, едно е ясно - те трябва да са лесни за носене и достатъчно гъвкави, за да служат като основа за различни тоалети. Когато температурите се покачат и идеята да излезем навън ни кара да изгаряме отвътре, прохладната рокля е ключова. Тук идват и ленените материи

Лесни и безпроблемни, ленените дрехи са удоволствие, от което всеки може да се възползва. Материалът не залепва по тялото и издържа на пот, вода и слънце. Това, което прави тези модели още по-добри е, че опциите за включването им в тоалет са почти безкрайни. Тъй като са ефирни и шикозни, носенето на ленени рокли или панталони е подходящо както за офиса, така и за лятно парти в градината. 

Оказва се обаче, че ленът е подходящ не само за дрехи, но и за нов маникюр. Той се вписва чудесно в модата за крайбрежна баба, която стана изключително популярна през миналото лято, характеризирайки се с минималистични и спретнати дрехи, които ни напомнят за романтичните филми на обед. Ленените нокти са тук, за да внесат онзи освежаващ шик във вашия маникюр.

Новата тенденция е доста проста - за да получите външния вид, избрете всеки неутрален нюанс с матово покритие, получавайки зашеметяващ резултат, съчетаващ се лесно с целия ви гардероб. Изчистен и минималистичен, този дизайн е подходящ за всеки, който не обича ярки цветове, но иска нещо свежо и приятно за лятото

Идеи за ленени нокти

Негативно пространство

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Imarni (@imarninails)

Това съвсем спокойно може да се нарече маникюрът, еквивалент на летния потник. Осигурете на ленените си нокти допълнителен блясък и визуален интерес, като създадете негативно пространство с полумесец в началото на нокътя. Освен че събирате две тенденции в една, израстването на нокътя ви ще бъде доста по-незабележимо в сравнение с лакирането в ярък цвят.

Ленено омбре

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Imarni (@imarninails)

Не може да решите какъв нюанс да изберете? Създайте фин омбре ефект, който става още по-интригуващ с матов ефект. 

Ленен френски

Друг начин да включите множество нюанси във вашите ленени нокти е този френски дизайн с различен матов цвят на всеки връх. По този начин ще промените леко класическия дизайн, като същевременно се придържате към минималистичното усещане, което искате.

Ленен градиент

Съчетайте всичките си любими неутрални ленени нюанси наведнъж с градиентен маникюр от черно към бяло, нанасяйки различни нюд нюанси между тях. Ако се вгледате внимателно, тук има дори фин френски ефект, създаден чрез избора на матова основа и лъскав връх.

Лен и бижута

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lauren ✨ (@lolo.nailedit)

Друг начин да добавите малко блясък към вашите ленени нокти е чрез залепване на обикновен ред кристали. Тук хубавата новина е, че дизайнът е подходящ както за дълги, така и за къси нокти и служи за издължаване на цялостния маникюр.

Летен маникюр - цветовете на сезона

Маникюр пролет/лято – опитайте ванилов хром

Маслени нокти – по-нестандартна идея за пролетен маникюр

Ленени флорални нокти

Розите са перфектни за лятото не само като подарък, но и като допълнение към маникюра. Тези ръчно рисувани цветя са доста сложни за пресъздаване, така че ще е добре да се доверите на професионалист или да ги създадете чрез комплект стикери за нокти. 

За още тенденци в маникюра и красотата, последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари