IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Летен маникюр - цветовете на сезона

20 май 2023 16 30

Докато навън вали необичайно много за пролетта, ние вече мислим за плажа

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Не знам за вас, но аз вече нямам търпение за по-топлото време, роклите и възможността да нося по-ярки цветове тази година. Пролетта е необичайно студена и все още не ни позволява да извадим на показ онези тоалети, за които пазехме диета и тренирахме толкова усърдно през зимата. Това обаче не ни пречи да мечтаем за топлото слънце, от което съвсем скоро ще се оплакваме. 

Един от най-лесните начини да се потопим в лятната атмосфера, докато навън все още е студено, е чрез създаването на нов маникюр с подходящи цветове. Така не само ще допълним визията си за летен тоалет, но и ще подобрим настроението си. Освен това никога не е излишно да имате подробен наръчник за цветовете и дизайните, които ще бъдат популярни на плажа тази година. 

През лятото на 2023 година ще виждаме много минималистични и красиви тенденции, съчетани със светли, неутрални цветове. Разбира се, ще има и много забавни и пикантни ярки нюанси за хората, които не се страхуват да експериментират и да излязат от зоната си на комфорт. Докато изборът на нов маникюр зависи изцяло от вашия вкус и стил, ние имаме няколко цветови предложения, които да ви помогнат, ако някога се озовете в задънена улица и ви липсва вдъхновение. 

Летен маникюр - цветовете на сезона

1. Млечно бяло

Ако не сте фенове на искрящите и ярки цветове, не се притеснявайте, имаме предложение и за вас. Млечно белите нокти са едни от най-популярните тази година и ще продължат доминацията си през лятото. Минималистичен дизайн, който не е много по-различен от естествения нокът, но в същото време има известно покритие и придава елегантност към цялостната визия.

2. Барби

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by OPI (@opi)

Типичен летен нюанс, розовото е цвят, за който никога няма да съжалявате. Ако прекарвате малко повече време в социалните мрежи, със сигурност сте видяли поне веднъж новина, клип или снимка от предстоящия филм "Барби" с Марго Роби и Райън Гослинг. Именно той е основният виновник розовото да се превърне в толкова търсен цвят както в модата, така и в красотата.

3. Маракуя

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Haley (@daisygirl1919_nails)

Когато Хейли Бийбър заяви, че новите цветове в марката й Rhode ще бъдат вдъхновени от златните залези и сочните летни плодове, въобще не се шегуваше. Самата тя си направи страхотен маникюр в нюанса на маракуя, за да популяризира лимитирания си гланц за устни, който е именно със съдържание и вкус на жълтия плод. 

4. Минимални френски връхчета

Класически и изчистен маникюр за лятото. Ако не искате дълги нокти с ярки цветове, тогава ви предлагаме да се доверите на изпитани във времето тенденции, които никога няма да излязат от мода. Една от тях е френския маникюр, отличаващ се с естествен цвят на нокътя и леко бели връхчета, които можете да оставите по-дълги или пък да ги изрежете до желаната от вас дължина.

Пролетен маникюр – опитайте ефекта на целофана

Шоколадови нокти – новият неутрален маникюр за пролетта

Нов маникюр – 6 идеи за овални нокти

5. Тревисто зелено

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by essie (@essie)

Един от цветовете на лятото определено е зеленото, нареждащо се на върха в палитрата, точно до синьото небе и море. Вдъхващо живот както на природата, така и на визията, то се съчетава с абсолютно всичко и може да бъде както минималистично допълнение към тоалета, така и основен акцент в него. Нюансите на зеленото винаги са печеливш залог за лятото, но тази година ви съветваме да се насочите към тревистите вариации.

6. Тюркоаз

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Mani Club (@themaniclub)

Споменахме за морето и няма как да пропуснем онзи тюркоаз цвят, който виждаме на снимки в социалните мрежи през юли и август. Докато рядко можем да се насладим на подобни нюанси по нашето Черноморие, все пак може да ги притежаваме във визията си чрез включването им в новия ни маникюр. Тюркоазът е спокойствието, от което се нуждаем във всеки един летен работен ден, така че е задължително да го държим близо до очите си. 

За още тенденции за красота последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари