IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Нов маникюр – 6 идеи за овални нокти

16 април 2023 12 00

Какъв дизайн да си направите за пролетта

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Сдобиването с нов маникюр в салона за красота трябва да бъде релаксиращ момент и основна част от грижата за себе си. Въпреки това, може да се превърне в точно обратното преживяване за всеки, който е нерешителен. Първо трябва да изберете измежду различните нюанси лак за нокти, а след това да решите каква точно форма на ноктите искате.

Ако и вие, като нас, често попадате във вътрешен спор между бадемова или кръгла форма, овалните нокти ще ви дадат по малко и от двете. Този дизайн има страни, които са право изпилени, допълнени от меки и заоблени ръбове към краищата.

Освен че няма да ви се наложи да избирате между две драматични форми, овалните нокти правят пръстите да изглеждат по-дълги и тънки, като могат да бъдат както къси, така и дълги. Другият бонус е, че формата работи добре с практически всеки дизайн.

6 идеи за овален пролетен маникюр

1. Блокиране на цветовете

Върнете се назад в часа по изобразително изкуство с този френски маникюр с блокиране на цветовете. Включените нюанси зависят изцяло от вас, като за пролетта ви съветваме да използвате малко по-ярки и по-свежи вариации.

2. Аура нокти

Овалните нокти са уникални, тъй като не е необходимо да са супер дълги. Примерен случай – този аура дизайн, направен в основни цветове.

3. Флорални мотиви

Тъй като вече официално навлязохме в пролетта, няма как да пропуснем цветята върху дрехите, аксесоарите и ноктите си. За щастие, не е нужно да имате дълъг маникюр, за да се включите в тенденцията, като овалната форма предоставя достатъчно място, за да развинтите въображението си. Може както да нарисувате цветята, така и да използвате готови лепенки, които да поставите върху пръстите си.

4. Ин-Ян

В душата ни винаги трябва да има хармония, така че създаването на този уникален и красив маникюр може да помогне с постигането на тази цел. Дизайнът може да се направи както в салона, така и у дома, като ще са ви нужни само два цвята – бял и черен и самозалепваща се лента, с която да разделите нокътя на две.

Нов маникюр за пролетта – френското омбре отново е на мода

Нов маникюр – цветовете, които да носите през пролетта

Нов маникюр – диамантени нокти за пролетта

5. Различни нокти

Нерешителните хора ликуват! Този дизайн е специално за тях. Вместо да изберете само един цвят или рисунка, носете всичките си любими детайли и добавете френски връх за добра комбинация.

6. Животински принт

Вместо да се придържа към традиционните цветове на тези щампи, този маникюр включва дизайн на черна и синя зебра за допълнителен цвят.

За още тенденции от света на красотата и съвети за нов маникюр последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари