IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пролетен маникюр 2023 – няколко идеи в черно и бяло

19 март 2023 13 30

Пробвайте ефекта оптична илюзия

IStockphoto

IStockphoto

Когато говорим за пролетен маникюр 2023, сигурно се сещате за изключително пъстри нокти. Или пък започвате да търсите идеи с флорални мотиви. Само че ако сте от онези, предпочитащи по-нестандартното, най-вероятно бягате от масовката. Ето защо, за да се откроите от другите, ви трябва нещо коренно различно.

Много маникюристи показват в профилите си в социалните мрежи, че плочките с черно-бели ленти и други декорации, не са за подценяване. Някои използват популярния шахматен ефект, докато други – този на оптичната илюзия. Други добавят по някой цветен акцент. Важното е, че накрая резултатът е страхотен и допада на клиентките им с по-голямо въображение.

Ако си търсите нещо по-различно от стандартните нокти с цветя, пчелички и пеперудки, то тази публикация е за вас.

Ето няколко идеи за пролетен маникюр 2023 в черно и бяло, които да изпробвате:

1. Хипнотизиращи рисунки

Както стана ясно, може да ползвате лакове в черно и бяло, за да създадете рисунки тип оптична илюзия. Вглеждайки се в тях ще ви се завърти свят... Но спокойно, те са напълно безопасни за вашето здраве.

За тази идея ще трябва да отидете при опитен маникюрист. Той трябва да използва оптични илюзии за дълбочина например, за да направи сложни рисунки в черно и бяло на всеки нокът.

2. Пролетен маникюр 2023 с очи

Тук всяка плочка е истинско произведение на изкуството. Може да използвате бяло и черно с матов ефект, за да нарисувате очи, звезди и галактически вълни. Ако желаете, добавете малко цвят в маникюра си, изобразявайки дъга.

Нов маникюр – опитайте „невидимия“ френски стил

Пролетен маникюр: Шест идеи за различен френски стил

Пролетен маникюр: На какъв френски стил да заложите?

3. Оптична илюзия с брокат

Още една свежа и нестандартна идея за пролетен маникюр. Само че вместо с бяло, черното е комбинирано със сив брокат. Именно той допринася за по-добър ефект на оптичната илюзия.

4. Черно-бяло райе с цветя

Няма как да избягаме от флоралните мотиви. Но вместо да ги поставите върху цветна основа, направете ленти от черно и бяло.

Върху черно-бялото райе може да поставите лепенки на цветя или да нарисувате сами такива с по-пъстри лакове. Част от плочките оставете само с лентите, без да добавяте нищо друго. Може да сложите и брокатена основа на други.

За още тенденции за красота последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари