IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Нов маникюр – опитайте „невидимия“ френски стил

14 януари 2023 12 00

Магически дизайн, който ви трябва тази година

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Класиката е родена, за да бъде преоткривана. Вземете например френския маникюр – той идваше и си отиваше през годините, но винаги е имал разнообразия, с които да си поиграете. В наши дни това е „невидимият“ френски маникюр. Той е изключително минималистичен, фин и включва едва забележима визия на класическия дизайн. Това е едновременно прост и привличащ вниманието маникюр, подходящ за всеки от нас.

От гланцови нокти до блестящо омбре, минималистичното изкуство за нокти очевидно е тук, за да остане и през 2023 година. Твърде изразителните маникюри бяха в центъра на вниманието през последните няколко години, но очевидно интересът към тях леко се е изчерпал и все повече хора разчитат на по-фини и по-леки дизайни.

През втората половина на 2022 година видяхме все повече хора, които се насочват към минималистичните нокти. Така на преден план излязоха млечните дизайни и т. нар. „глазирана поничка“, популяризирана от Хейли Бийбър. „Невидимият“ френски маникюр е идеалният подход към минималистичното изкуство с балансиран и шикозен дизайн.

Тенденцията

„Невидимият“ френски маникюр е доста разбираем. Това е иновативен поглед върху класическия стил и като такъв започва със задължителната неутрална основа. Вместо обаче да се акцентира върху върха на нокътя с ярък цвят, тук се използва прозрачен завършек, за да се създаде фина дъга.

Макар да изглежда доста просто, този маникюр може да бъде много повече, тъй като има няколко начина да разнообразите тенденцията. Вместо яркобяло на върха на нокътя, „невидимият“ френски е гама от цветове, покрития и дизайн. Този стил е идеален за всеки, който обича минималистичен външен вид или много малко цветово покритие.

Едно от най-хубавите неща на маникюра е, че може да развихрите креативността си и да бъдете много изразителни без излишно суетене. Независимо дали избирате чиста бляскава украса за линията или си играете с различни неутрални нюанси, този минималистичен дизайн е всичко друго, но не и скучен.

Как да го направите?

Най-добрата новина е, че маникюрът може да бъде направен и у дома, като не трябва да сте професионалисти.

Когато става въпрос за това изкуство върху нокътя, всичко е свързано с финия детайл. Ако искате да добавите малко дължина, изберете изкуствени нокти или удължители за изграждане. След това поставете избраната неутрална основа, нанасяйки два слоя от нея. Изберете желания цвят за френския маникюр, като използвате тънка четка, за да създадете правилната линия. Накрая завършете с топ лак.

Ето още няколко предложения за „невидим“ френски маникюр:

***

***

За още идеи за зимен маникюр и тенденции от света на красотата последвайте профила на Tialoto в Instagram и страницата във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари