IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зимен маникюр: 6 идеи за блестящо омбре

26 декември 2022 10 30

Перфектни за празниците

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Нищо не показва, че сме във времето на празниците така, както малко блясък по дрехите, косата или ноктите. Независимо дали обличате гащеризон с пайети от глава до пети, дали сте интегрирали блестящо бижу в косата или добавяте искрящ лак за нокти към репертоара си, подобряването на външния вид с малко блясък е сигурен начин да накарате визията ви да бъде по-разнообразна от останалите.

Добавянето на искри към маникюра е един от любимите ни начини да влеем този тип радост от живота в нашите рутинни процедури за красота. Има толкова много цветове и декорации, от които да избирате, които затвърждават мисленето, че това е най-добрият аксесоар. Освен това е лесно да го замените, когато искате промяна, така че имате по-малко ангажименти от, да речем, трансформацията на косата.

За да вдъхновим следващия ви искрящ маникюр, събрахме някои от любимите ни блестящи омбре нокти. От леденосини връхчета до празнично завъртане на известните нокти на Хейли Бийбър, тук има по нещо за всеки.

Зимен маникюр – 6 идеи за блестящо омбре

1. Черни омбре нокти

Да, знаем, че черното не е първият цвят, който ви идва наум, когато говорим за празничен маникюр, но дайте ни шанс да обясним. Освен че е елегантен и отива на всеки един тоалет, този тъмен нюанс е чудесен начин да изпъкне блясъка, който ще добавите в по-късен етап.

Може да направите маникюра си по свой тертип, като лакирате първо с черна основа и след това добавите бляскави детайли, или пък изберете блестящ черен лак, който събира двете формули в едно.

2. Розови омбре нокти

Тук ви показваме една вариация на френски маникюр, където връхчетата са много по-различни от традиционния бял цвят. Вместо това маникюристът е поставил блясък в по-голямата горна част на нокътя, а основата е лакирана в красив розов нюанс. Формата е овална, но този дизайн може да се направи върху всеки нокът, независимо от визията.

3. Безцветни блестящи нокти

Ако не сте фенове на цветните нокти, това е перфектната идея за вас. Тук ви показваме, че любителите на минималистичните дизайни също могат да се класират в тази тенденция, като единственото, което ви трябва, е красив блясък.

Може да постигнете този дизайн, лакирайки първо основата в нюд цвят, след което да залепите бляскави детайли във върха на нокътя. Ако нямате време и търпение да залепяте конфетите една по една, ви предлагаме да намерите лак, в който се съдържат такива бляскави частици, които ще свършат работата вместо вас.

4. Снежни нокти

Говорейки за зимен маникюр, няма как да не вкараме и снежинките в класацията. Този път обаче те не са по целия нокът, а само на върха и са допълнени от малко блясък. Основата отново е неутрална, като по този начин синият цвят изпъква още повече, а белите снежинки изглеждат по-фини и красиви.

Бюти съвети: Има седем вида маникюр, но как да изберете правилния?

Маникюр за есента и зимата: 7 идеи за стилето нокти

Маникюр с шахматна дъска – Дуа Липа го обожава

5. Бляскавите нокти на Хейли Бийбър

Ако сте следвали тенденциите за маникюр през тази година, няма как да не сте чули за ноктите „глазирана поничка“, популяризирани от Хейли Бийбър. Те се състоят от бяла или неутрална основа, която е толкова добре полирана, че прилича на перфектно направена поничка, която отразява светлината.

Тази зима обаче е време да променим малко дизайна, като добавим към него блясък. Може да сложите блестящи елементи към всеки нокът или да си изберете по един от всяка ръка, който да е вашият акцент. Всичко зависи от вас и вашето настроение.

6. Златен блясък

Както червеното и зеленото са задължителни за Коледа, то златното е номер едно за Нова година. Независимо дали избирате рокля, пола, обувки или аксесоари в този цвят, той трябва да присъства в подготовката ви. Ако пък вече сте избрали всичко изброено и в нито едно не е в злато, тогава ви предлагаме да добавите цвета към ноктите си.

За още тенденции в маникюра и света на красотата последвайте профила на Tialoto в Instagram и страницата във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари