IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кадифен маникюр – идеален за зимата

20 ноември 2022 10 30

Той ще пасне идеално на дрехите от актуалната материя

IStockphoto

IStockphoto

Маникюр, сякаш направен от кадифе е тенденцията, която да следвате за зима 2022. Тя е продиктувана от модата и облеклата от въпросната материя, които са особено актуални в момента.

Ноктите с така нареченото котешко око бяха хит преди години. Те започнаха да се търсят все повече след като на пазара бе пуснат специален лак за нокти, при който магнит събира по определен начин дребните частички в него. Сега има сходни, с които да постигнете така желания кадифен ефект.

Как да си направите кадифен маникюр?

Макар да ви изглежда сложно, за въпросната тенденция не ви трябват умения на маникюрист.

„Кадифето е текстурата за празничния сезон. То е толкова богато, луксозно и класическо. Така че не е изненада, че тенденцията се появи в света на ноктите“, обяснява експертът Нели Ръсел.

Маникюристът посочва, че има няколко различни начина, чрез които да постигнете кадифе по ноктите. Може да използвате тънка пудра или такава за потапяне без горно покритие. Матово покритие върху метален лак или лак за нокти, който създава наготово въпросния ефект при контакт с магнит, също ще са ви от полза.

С пудрата или магнитния лак ще се доближите максимално до въпросното кадифе, от което се шият много дрехи за есен/зима 2022.

Есенен маникюр – стъкло по ноктите

Есенен маникюр: Опитайте италианския стил

Есенен маникюр: Изпробвайте лачени нокти

Ето няколко идеи за маникюр с кадифе, които да изпробвате:

1. Френски върхове

Една изключително елегантна идея с кадифе. Изберете лак с кадифен ефект според вкуса си и украсете всеки връх. За предпочитане е да оформите ноктите в тип бадем.

Маникюр като от комикс – нов тренд за есен 2022

2. Синя приказка

Все пак през зимата светлосиният цвят е сред предпочитаните за маникюр. Използвайте лак с ефекта на кадифе, с който да направите ефектни вълни по част от плочките. Но преди това поставете млечна основа.

Есенен маникюр – шест идеи за различен френски стил

3. Кадифе от комикс

Както наскоро ви разкрихме – нокти, които сякаш са излезли от комикс, са сред тенденциите за есента. Ето че някои маникюристи я използват, като не поставят матова основа върху плочките, а лак със ситни частици за въпросния ефект.

Маникюр с есенни листа: 4 идеи, които да изпробвате

4. Омбре

Можете да използвате гъбичка и лак с кадифе ефект, за да създадете омбре върху по-дълги нокти.

Ситните частици може да започват от върха и постепенно привършват в средата.

За още тенденции в маникюра и света на красотата последвайте профила на Tialoto в Instagram и страницата във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари