IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Маникюр като от комикс – нов тренд за есен 2022

5 ноември 2022 13 30

Той е изключително пъстър и креативен

IStockphoto

IStockphoto

Маникюр, излязъл сякаш от комикс, е най-новият тренд за есен 2022. Той е пъстър, креативен и много лесен за изпълнение. Стига да следвате няколко основни правила.

Ако искате нещо в стил попарт и ви е време за посещаване на салона, то е хубаво да разгледате някои актуални идеи. Въпросният стил, който се доближава до рисунките в комиксите, е идеален за ежедневието. При това става както на по-къси, така и на по-дълги нокти.

Онова, с което се отличава този маникюр, е очертанието в черно на плочката от всички страни, както и с цветния си център. На пръв поглед те изглеждат двуизмерни и зад това стои специална техника.

Маникюр като от комикс – как да си го направите?

Много потребители на TikTok и Instagram споделят своите красиви попарт нокти и дават вдъхновение на много жени за комикс излъчване.

Онова, което ви трябва, са наситени лакове в червено, зелено, синьо, жълто, лилаво или розово. Първо избирате един за основа. Нанасяте го на всяка плочка, която предварително сте оформили. След което, като изсъхне, очертавате с четка с черен цвят от всички страни. Белият лак се слага под формата на тънка лента от едната страна, за да придаде нещо като светлоотразителен елемент.

Следвайки популярната тенденция с различен цвят на всеки нокът, подобно на дъгата, някои използват матови лакове, за да пресъздадат маникюр като от комикс или анимация. Иначе, що се отнася до формата, тя може да бъде от бадем през ковчег до силно заострена – въпрос на предпочитание.

Есенен маникюр: Изпробвайте лачени нокти

Есенен маникюр – стъкло по ноктите

Есенен маникюр: Опитайте двоен френски стил

Ето и няколко идеи на актуалния попарт маникюр, които да изпробвате:

1. Черен френски

Тук основата е в нежен нюд тон. Докато на върха има по-дебела черна лента. В средата сякаш има триизмерен ефект, постигнат чрез очертаване с бяло и бежово.

2. Златна есен

Тук може да използвате основните за сезона цветове, за да създадете вашия маникюр. И освен един тон на цяла плочка, може да направите и нещо като кутийка на част от плочките.

3. Цитати от комикс

Както знаете, в комиксите има кратки думи, които са цитирани по специфичен начин – върху облаци. Обикновено са с удебелени препинателни знаци. Именно такива може да използвате за украса на вашите нокти. Те трябва да са върху по-цветна основа.

4. Код червено

Тук плочките, които са в бадемовидна форма, са с яркочервен цвят. Само част от тях са очертани с черно и имат бели и черни линии отвътре.

За още тенденции от света на красотата последвайте профила на Tialoto в Instagram и страницата във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари