IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Маникюр в оранжев цвят: 4 идеи, които да изпробвате

29 октомври 2022 16 30

Пробвайте един от тоновете на есента

IStockphoto

IStockphoto

Оранжевото е един от цветовете на есента. Няма как да не го използвате за нов маникюр поне веднъж този месец. То се съчетава с толкова други, актуални за сезона.

Оранжевият цвят отива както на по-къси, така и на по-дълги нокти. Освен това се комбинира чудесно със брокат, златни бижута, камъчета и други украшения. Да не говорим колко добре пасва на бялото и керемиденото.

Когато чуете оранжев цвят, не си мислете само за този на моркова и портокала. Има няколко тона от гамата, които заслужават вашето внимание.

Какво ви е необходимо за маникюр в оранжев цвят?

- поне 1 или повече лакове в оранжеви тонове;

- лентички за френски маникюр;

- бял лак за нокти и прозрачна/нюд основа;

- апликатор;

- печати с тиква и растения.

Ето няколко идеи, които да изпробвате:

1. Тиквено изкушение

В сезона на тиквите е време да ги използвате като основен мотив във вашия маникюр с оранжев цвят. За целта, ако имате нокти със средна или по-голяма дължина, нанесете избрана от вас основа. Отгоре – с помощта на тънка четка или печат, направете тиква.

Въпросният мотив може да бъде на всички плочки или само на един нокът. За останалите може да направите френска лента с оранжево за всеки връх.

Супер секси прически за есента – как да си направим стил от 90-те?

Есенен маникюр: Опитайте италианския стил

Есенен маникюр: Джей Ло с идея за всички, които мразят оранжево и кафяво

2. Оранжеви цветя

Тук акцентът е на един нокът. Него лакирайте с прозрачна основа. После, с апликатора, направете малки цветенца, поставяйки само точки с оранжев и бял цвят. Може да нарисувате или отпечатате клонки в черно около тях.

На останалите плочки нанесете яркооранжево.

3. Есенни щрихи

Това е артидея, която всяка една от вас може да опита у дома. За целта трябва да има четири различни цвята лак за нокти – бял, кафяв, черен и разбира се – оранжев.

Първо се нанася плътна основа в бяло. След като изсъхне, с помощта на по-дебела четка, се поставя по малко от кафявото и оранжевото. Трябва да се получат леки щрихи, както и да се вижда част от бялата основа. Отгоре се завършва с печат или рисунка на растения в черно.

4. Вълшебство от листа

За тази идея трябва да посетите салона. Тук есенните листа, които са навсякъде около нас, са основен мотив в маникюра. Те са съчетани с омбре ефект и едър златен брокат, които красят другата част от плочките.

Декорациите като листа и брокат са вградени в гела, с който са изградени ноктите. А омбре ефектът е постигнат като светлобежовото прелива в яркооранжево в края на плочката.

За още новини от света на звездите, модата и красотата следвайте и профила на Tialoto в Instagram и страницата ни във Facebook.

Ето и още идеи за маникюр, които да разгледате:

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари