IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Есенен маникюр: Какви цветове да носите

21 септември 2022 10 30

8 идеи за следващите ви нокти

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Тъмно бордо. Наситено зелен мъх. Жизнена горчица

Това не е просто игра на думи, а едни от най-желаните лакове за есента. Според маникюристите, постепенно започваме да мислим за все по-уютни преживявания и моменти, приближавайки се към по-хладните дни и нощи. Това означава да променим гардероба си, начина, по който декорираме дома си, и дори цветовете на ноктите. 

Есента е едно от любимите времена за създаването на интересен маникюр. Вдъхновенията могат да идват отвсякъде - от цветните пейзажи, есенните напитки, променящите се листа и много други. На власт са земните неутрални нюанси като кафяво, червено и тъмнозелено. 

Когато тъсите нов, ласкав нюанс за ноктите си, маникюристите препоръчват да прегледате есенния си гардероб. Ако изглеждате добре в даден цвят дрехи, повече от вероятно е да ви отида и на ноктите. Но въпреки че изборът между нюанси е строго индивидуален, някои неща са универсални за сезона, като преминаването към по-дълбоки тонове и създаването на дизайни с матови или кадифени текстури. 

Есенен маникюр - какви цветове да носите

Наситено зелен мъх

Никога не можеда сбъркате с тематичното виненочервено за есента, но, ако търсите нещо по-нестандартно, погледнете към наситено мъхесто зелено. Този нюанс ласкае кожата, а зеленото е хубав начин да изпробвате по-тъмни тонове без да носите класическото бордо, което виждаме навсякъде през есента. 

Свежа горчица

Отразявайки жизнеността на жълтите есенни пейзажи, лакът в цвят горчицаа винаги запазва визията ви свежа и вълнуваща. За допълнителен блясък, може да заложите на матови нюанси или нещо по-приглушено, за да може да обхванете целия цветови диапазон на есенното жълто. 

Дълбоко кафяво

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Agnieszka (@wizja.agi)

Това е свеж начин да носите тъмен лак и дадете почивка на традиционното бордо. Свързвайки се с последните листа, задържали се на дървото, цветът е предвестник на зимата и ни напомня, че е време сериозно да помислим за следващите си тоалети. Хубавото е, че кафявото се вписва в почти всяка есенна модна визия, така че имате пълна свобода при избора на дрехи. 

Кралско синьо

Кралското синьо винаги е било на мода и тази година не прави изключение. Привлича погледа със своя дълбок нюанс, който ни напомня за морето вечер и есенното небе, пълно с онези облаци, които хем са красиви, хем предвещават студ. Освен това синьото напомня и за планетата, така че може да покажете своята филантропска страна, избирайки точно този лак. 

Земни метали

Говорейки за земята, през тази есен металите са на почит. За да издигнете блясъка и визията си на следващото ниво, помислете за нещо хромиращо. Това е свежа опция, която ще привлече погледа на всички и ще добави разнообразие към цялостния ви тоалет. Изборър на цветове зависи изцяло от вас, като може да заложите на тъмнозелено, златно, оранжево, кафяво и дори традиционното червено. Важното е да бъде хром за повече блясък. Този маникюр дори не се нуждае от повече детайли или рисунки - просто обикновен хромиран нюанс.

Новото неутрално

Напоследък обаче маникюристите не могат да се наситят на неочакваните неутрални цветове, които ще са популярни през последните два сезона от годината. Ако сте човек, който не обича ноктите му да блестят на светлината и да привличат внимание, то естествените цветове са вашият избор. Може да изберете бежово, сиво, какао и много други, които са леки и почти се сливат с кожата. Не забравяйте да изберете такъв, който на вас ви отива, за да не се получи голяма разлика между ноктите и останалата част от ръката. 

Тъмночервено

червен маникюр,

Снимка: iStock

Колкото и да се опитваме, не можем да избягаме от червеното през есента и зимата. Класическият цвят ще бъде на мода и тази година, като вариациите му много - от светло коледните лампички до тъмно като кръвта. Бордото, тъмночервеното или виненочервеното са страхотни избори за есента. Тази година може да промените неща, добавяйки към тях ярък акцент или пък единият от ноктите ви да бъде в различен нюанс на червеното. 

Маслинено зелено

Наситеното зелено винаги е бил спасителен пояс за всички, които искат нещо есенно, но не знаят какво точно да си изберат. То е универсално и хармонира добре с други есенни цветове, като същевременно добавя разнообразие и привлича погледите. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари