IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Маникюр за есента – 5 идеи, които да изпробвате

24 август 2022 08 30

Бавно се приближаваме до дъждовния сезон

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Новите нокти, които надничат изпод вашия гел маникюр, ви казват, че е време да си насрочите следващия час в салона за красота. Но понякога имате чувството, че сте изчерпали всички възможности и сте опитали всяка тенденция и дизайн, които мозъкът ви може да измисли. Е, не губете надежда, защото ние имаме предложение за вас.

На преден план излизат блестящите млечни нокти. Те станаха много популярни заради техния изчистен, минималистичен и красив вид. В същото царство, фино хромираните нокти, наречени „глазирана поничка“ бяха създадени от не кой да е друг, а от Хейли Бийбър, превземайки социалните мрежи за една вечер.

Изглежда, че меките, но блестящи нокти имат своята 15-минутна слава, но не се притеснявайте, ако това не е вашият дизайн. Все още има много максималистични тенденции, които да изпробвате. Вместо да опитате фин подход към хрома, може да се придържате към тенденцията с футуристични сребърни маникюри. А звезди като Ванеса Хъджинс си играят с интересни цветови комбинации, даващи интересен хромиран маникюр в розово злато, който не бяхме виждали досега.

И накрая, ако си мислите, че тенденцията от миналото лято е приключила, помислете отново. Смесете и комбинирайте дизайни на нокти, които ви напомнят за младостта и времето в средното училище. Ако не можете да изберете само една тенденция, изпробвайте няколко комбинации, като например „глазирана поничка“ на един нокът, сребрист хром на друг, цветен дизайн, блестящ млечен и добрия стар френски стил. След това повторете на другата ръка.

Ето какво да изпробвате тази есен

Хромирани нокти

Ако и вие, като нас, не можете да спрете да слушате новия албум на Бионсе, много добре сте запознати с обложката му. Но ако не знаете за какво говорим, ще ви разкажем набързо. На снимката изпълнителката е седнала върху сребърен кон, носейки единствено няколко синджира върху голото си тяло. Докато Бионсе няма с какво да ни вдъхнови за следващия ни час при маникюриста, то конят ѝ със сигурност го направи. Или поне цветът му.

Сребърният хром е чудесен избор за есенния ви маникюр, ако искате нещо блестящо и в същото време едноцветно. След лято, изпълнено с множество нюанси върху ноктите, сега е време за малко по-приглушена гама, като среброто се вписва идеално в списъка ни.

Зелени тонове

Зеленото може да е свързано с пролетта заради събуждането на природата, но всъщност то е чудесен цвят и за есента. Особено по-тъмните тонове. За по-свеж маникюр, може да опитате съчетаването на няколко нюанса зелено, създавайки интересен френски дизайн. На всеки пръст може да нарисувате нещо различно, за да бъдете още по-привлекателни и интересни.

Заскрежени нокти

Красивите глазирани нокти бяха навсякъде през лятото, но следващия сезон ще получат нова версия, а именно ще се превърнат в заскрежени. Тук отново говорим за нюд основа, но този път върху нея ще се добавят малки точици, които да приличат на скреж. Те ще улавят последните слънчеви лъчи и ще блестят колкото се може по-ярко.

Тенис нокти

Помните ли как завъртулките бяха много популярни през лятото? Е, през есента отново ще бъдат на мода, но в малко по-различен вариант. Множеството цветове остават на заден план за сметка на класическото зелено и бяло. Комбинацията между двата нюанса напомня за тенис топките, но създава перфектен дизайн, любим не само на спортните ентусиасти.

Бляскави млечни нокти

Има толкова много неща, които да обичате в този фин маникюр – елегантно блестящо покритие, млечен лак за нокти и златен детайл близо до кутикулата. Ако жадувате за минималистичен външен вид с малко повече ефект, това е точно онова, което търсите.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари