IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Маникюр за лятото: Използвайте полумесеци върху ноктите

17 юли 2022 16 30

Класическият дизайн се завръща

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Малко са маникюрените дизайни, които са толкова гъвкави, колкото този с полумесеца. Това, което го прави толкова уникален, е че работи при всички дължини и форми на ноктите, може да се комбинира с други тенденции като блокиране на цветовете или френски маникюр и все още изглежда добре, докато ноктите ви растат.

Тами Тейлър, маникюристка на знаменитостите, подкрепя твърденията. „Полумесеците може да бъдат кръгли, овални или шевронни, малки или средни, очертани или запълнени“, казва тя пред InStyle.

Маникюрът с полумесец се счита за класически дизайн на ноктите, но популярността му намаляваше постепенно. През 2022 година той преживя възраждане сред абстрактните визии, които са една от върховите тенденции в Instagram и TikTok. Дизайнът е чудесно решение за феновете на неутралния маникюр, които искат да се включат в тенденцията на абстрактните нокти, но не искат да привличат твърде много внимание към себе си.

Добавянето на златни или сребърни контури, като се използва четка с фин връх, придава идеалното количество блясък на визията. Ако сте човек, който не може да си избере цвят, може да блокирате нюансите, като изберете основен цвят и два изпъкващи, които се различават. Ако се чувствате по-смели, може да лакирате ноктите си в ярки летни нюанси.

Маникюр с полумесец – идеален за лятото

Кравешки принт

Кравешкият принт и полумесеците изглеждат като две неща, които никога не биха си паснали, но всъщност добавят необходимото разнообразие и забавление към визията ви. Тези смели нюанси гарантирано ще съберат погледите на околните, но може също така да се придържате към черно-бяла цветова схема за по-фин външен вид.

Фини линии

Тейлър създава този маникюр специално за минималистите сред нас. Тя начертава две извити линии върху нокътя, правейки полумесеци. За да бъде дизайнът още по-красив и елегантен, маникюристката добавя черен цвят само върху върховете, съчетавайки абстрактната тенденция с класическия френски стил.

Неонови полумесеци

Ако сте човек, който обикновено се придържа към неутралните цветове на лака за нокти, неоновата полулуна е лесен начин да се потопите в ярки нюанси, без да излизате твърде много от зоната си на комфорт. Изпробвайте комбинацията между зелено и сиво, създавайки едновременно фин и леко разнообразен външен вид.

Омбре полумесеци

Омбре ноктите са една от тенденциите, които се завръщат с пълна сила през тази година. Лятото е посветено именно на тях, като може да ги включите в различни други стилове, като този с полумесеците. Изберете ярката гама на розовото, за да лакирате всеки нокът в различен неин нюанс, създавайки омбре ефект.

Градивни полумесеци

За остър градивен ефект, като този зелен маникюр, подредете три нюанса върху нокътя, като започнете от най-светлия и стигнете до най-тъмния на върха.

Ето още няколко дизайна за лятото, които да изпробвате:

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари