IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Нов маникюр – пробвайте тенденцията „попарт“ петна

10 юни 2022 14 30

Въпросният стил е изпълним и в домашни условия

IStockphoto

IStockphoto

Идеи за нов маникюр ли търсите? Ако е време да смените стария, то не бързайте да посещавате салона, преди да сте видели днешното ни предложение. Става дума за нокти по тенденцията „попарт“ петна, комбинирана с по-смели цветове. И двете са идеални за лятото.

Може да се каже, че този тренд за маникюр е продължение на добре познатото „негативно пространство“. Или една част от ноктите е празна – докато другата – с някаква декорация. Но тя не е каква да е, а по-цветна. Все пак, както при дрехите, така и при лаковете, се забелязва онова раздвижване, което всички чакахме. И е време да го използваме, за да ни забележат!

Така нареченият летен попарт е вид изкуство, което може да сътворите и у дома. Ако пък не ви бива с четките, се доверете на маникюрист. Той ще направи петна в различна форма, „изскачащи“ от различни места по плочката.

Нов маникюр – с „попарт“ петна за добро настроение

Както знаете, един добре подбран цвят може да освежи вашата визия. Ето защо, ако вече сте си купили дрехи и обувки по лятна мода, може да ги съчетаете с вашия маникюр. Той трябва да е с петна в по-смели цветове като яркорозово, зелено, лилаво, жълто и други.

По думите на Рия Мартин, маникюристка от Лос Анджелис, тази идея е лесна и много забавна. И всеки може да я изпълни у дома – като лакира ноктите със светла основа, а отгоре добави поне 2-3 точки с различна големина и форма.

Как да си направите маникюр с летен „попарт“?

Петната на вашия нов маникюр може да са по върха на ноктите, в основата му или пък в средата. Според специалиста, след като поставите основа и тя изсъхне добре, разположете няколко по-големи кръга на всеки нокът, като редувате различни цветове. Следващата стъпка е да ползвате инструмент за точки и отгоре да добавите по-малки, с което да получите ефекта на наслояване. Ако сте по-сръчни, нарисувайте листенца или вълнообразни линии с тънка четка с черен цвят. Накрая – запечатайте всичко с топ лак.

Онова, което трябва да знаете за този летен маникюр е, че е добре петната да са различни, за да стане плочката по-нестандартна.

За точки с кръгови движения, той ще създаде по-големи форми. „Уверете се, че точките не са с еднакъв размер, тъй като това го прави по-забавно“, казва тя. Като последна стъпка заключете дизайна с топ лак.

Въпросната популярна тенденция се прилага и при ноктопластиката в салона. Така че, преди да посетите вашия маникюрист, ето няколко предложения за нея, които да разгледате:

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари